Horia Vîrlan, la un pas de tragedie! A slăbit 16 kg în 3 luni, la sfatul doctorului

v112-13-vedete-5-col-horia-.jpg

Horia Vîrlan, pe poziţii, pentru confruntarea cu vedetele şi rivalii. „Cireaşa de pe tort” şi „Mama mea găteşte mai bine” vor reveni, în primăvară, la Prima TV

Noul an aduce în grilele televiziunilor mai multe emisiuni culinare, căci românii par dornici să înveţe cum să facă spectacol în bucătărie. În 2017, la Prima TV, Horia Vîrlan revine cu două producţii, nu cu una, căci pe lângă „Mama mea găteşte mai bine” va relua şi îndrăgita emisiune „Cireaşa de pe tort”!

Nici bine nu a început anul şi vin veşti bune dinspre Prima TV. Îndrăgitul Horia Vîrlan (53 de ani) va reveni pe micile ecrane în grila de primăvară a postului de televiziune cu două dintre cele mai iubite emisiuni ale sale. Pe lângă sezoane noi din „Mama mea găteşte mai bine”, unde îl are coleg pe Valentin Sanfira, Vîrlan va reveni cu un format care l-a făcut celebru. E vorba despre „Cireaşa de pe tort”, sezon nou, emisiune unde patru vedete gătesc fiecare în parte pentru ceilalţi colegi, primind apoi note pentru preparatele făcute. „Mă bucur că revine «Cireaşa de pe tort»! Sunt sigur că telespectatorii îşi doreau să vadă un nou sezon. De altfel, peste tot pe unde mă duc, oamenii mă întreabă de «Cireaşa de pe tort». Iată că reîncepe în această primăvară şi sper ca vedetele invitate ­să-mi facă dovada măiestriei lor în bucătărie. În acelaşi timp voi continua să jurizez şi concursul culinar «Mama mea găteşte mai bine», unde aştept echipe bine pregătite. Deci, din primăvară, vă aştept în faţa televizoarelor pe Prima TV, cu noi sezoane ale celor două emisiuni”, ne-a spus Horia Vîrlan.

Aceasta e schimbare profesională pentru maestrul bucătar Horia Vîrlan, după ce anul trecut acesta a avut mai multe realizări personale, reuşind să dea jos 16 kg în 3 luni. Vedeta Prima a hotărât să facă schimbarea după ce a mers la sală şi, din cauza efortului, a ajuns într-o situație similară cu cea prin care a trecut Gabriel Cotabiță. Din fericire, Vîrlan a scăpat doar cu o senzație de rău temporară. „Am ajuns la spital, cu pulsul 220. Am descoperit că am o problemă la inimă, o aritmie nenorocită, un fel de tahicardie. Mi s-a spus că trebuie să mai slăbesc”, ne-a spus maestrul. A renunţat la zahăr, paste făinoase, alcool, unt, smântână, şuncă, slănină şi alte grăsimi şi nu a mai mâncat după ora 19.30. “Am făcut zilnic sport, adică abdomene, bicicletă medicinală şi diverse exerciţii. Beau trei litri de lichide pe zi”, mai spune el. Cât despre rivalii lui din televiziune, maestrul spune că e bucuros că există astfel de emisiuni culinare. “Foarte bine că sunt mai multe ­emisiuni de acest gen, pentru că în ­felul acesta se trezeşte interesul pentru alimentaţie. Învaţă lucruri pe care eu le-am amintit de multe ori la «Cireaşa de pe tort», cum ar fi păstrarea igienei în bucătărie”, mai spune el.

La Antena 1 se filmează de zor «Chefi la cuţite»


Şi la Antena 1 se pregăteşte un nou sezon, cel de-al treilea, din “Chefi la cuţite. Şi de această dată, Gina Pistol, gazda emisiunii, va trebui să fie şi arbitru pentru chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, care se mai ceartă în bucătărie. În primăvară va începe un nou sezon, iar premiul cel mare va fi tot de 30.000 €.

La PRO TV, «MasterChef» are juraţi noi

v212-13-vedete-3-col-master.jpg

Răzvan Exarhu, Samuel le Torriellec şi Liviu Popescu

În curând, la PRO TV, va începe cel de-al şaselea sezon din “MasterChef”. Emisiunea prezentată de Răzvan Fodor va avea noi juraţi, pe Răzvan Exarhu, Samuel le Torriellec şi Liviu Popescu. Preselecţiile s-au terminat deja, iar filmările au început, aşa că vom avea parte în primăvara asta de noi aventuri în bucătărie, pentru premiul de 50.000 de euro.

Chef Nicolai Tand găteşte la Antena Stars


Şi la Antena Stars va fi un sezon nou al emisiunii prezentate de Nicolai Tand şi Maria Simion. “Star Chef” va aduce în faţa telespectatorilor mai multe vedete din mai multe domenii, care vor găti şi, în acelaşi timp, vor povesti cu faimosul bucătar despre proiectele şi noutăţile din viaţa lor.

 

Loading...

Citește și

  • horia virlan

    Celebrul bucătar Horia Vîrlan (52 de ani) se întoarce pe micile ecrane de la Prima TV cu cel de-al doilea sezon al emisiunii „Mama mea găteşte mai bine”. Şi nu singur, ci cu un nou ajutor, interpretul de muzică populară Valentin Sanfira.

  • „Un bucătar care ţine dietă e ori bolnav, ori foarte ambiţios. Eu am 126 kg şi sunt perfect sănătos”, ne spunea Horia Vîrlan în urmă cu exact 5 ani. Între timp, lucrurile s-au mai schimbat. Chiar dacă i-a fost foarte greu, simpaticul bucătar a decis să să se pună şi el pe slăbit. A dat jos 16 kg în 2-3 luni.

  • horia vîrlan

    După o pauză de un sezon, Horia Vîrlan (51 de ani) revine, în curând, cu forțe proaspete la Prima TV, însă nu la show-ul „Cireaşa de pe tort”, ci la concursul culinar „Mama mea găteşte mai bine”.

  • S-a dus vacanţa de iarnă, astfel că celebrii bucătari revin la cratiţă, în emisiunile lor culinare. De parcă s-au vorbit, rivalii Horia Vîrlan şi Cătălin Scărlătescu au reuşit să se subţieze vizibil, după ce au pus lacătul pe frigider şi capacul pe oală.