Horia Brenciu, la 48 de ani: „Sunt în cea mai bună formă a mea”. Nu ghicești care e marea lui dorință!

horia-brenciu.jpg

Horia Brenciu
La multi ani, Horia Brenciu! Artistul a împlinit azi 48 de ani

Debordând de energie, plin de glume, cu zâmbetul pe buze și cu paharul de șampanie în mână. Așa ne-a întâmpinat Horia Brenciu în locuința lui, azi, când împlinește 48 de ani. Are dublu motiv de sărbătoare: tot azi, PRO TV, postul unde îl veți putea vedea din septembrie, sărbătorește lansarea grilei de toamnă.

„Chiar de ziua mea, mai marii PRO TV s-au gândit să lanseze grila de toamnă. Mă simt onorat. E dublu motiv de sărbătoare pentru mine”, spune Brenciu, din fața camerei de luat vederi, la întâlnirea virtuală cu reporterul Click!. Avertizează de la bun început că va vorbi mult și începe să povestească ce cadouri a primit de ziua lui: „Cea mai mare surpriză mi-a făcut-o fiica mea cea mare, Andreea, care mi-a adus un telefon nou. Celălalt se spărsese. Soția mea mi-a făcut cadou un set pentru vlog, sugerându-mi astfel să mă reapuc de vlog. Am primit multe mesaje de la prieteni, dar, din păcate, nu ne putem vedea. Respectăm spiritul pandemic. Hai la mulți ani!”, spune el, râzând și gustând din paharul de șampanie.

brenciu3.jpg

Horia Brenciu cu paharul de șampanie
A testat noul telefon primit în dar, făcându-și un selfie de ziua lui, cu paharul de șampanie

Nu ai zice că a împlinit 48 de ani. E atât de plin de viață, că abia stă locului pe scaun. „Cred că acum sunt în cea mai bună formă a mea, fizic și energetic. De unde îmi iau energia? De la publicul meu. Îmi lipsește acum și mi-a lipsit în fiecare zi, mai ales că eu eram mereu plecat în turnee. Dar partea bună cu toată pandemia asta e că am avut ocazia să-mi deviez iubirea pentru public către familie. Am stat cu ai mei mai mult decât aș fi stat în mod normal, iar ăsta e cel mai de preț lucru”, spune Horia Brenciu.

Are acasă 4 copii și 9 pisici

Are o familie numeroasă și casa îi e mereu plină de viață, de râsete, de muzică și de mieunat de pisici. Trebuie să se gândească puțin înainte de a ne enumera toate sufletele care trăiesc sub același acoperiș. „Mezinele se numesc Tamara și Oliviu, sunt cele două pisici pe care le-am luat recent pentru copii mei. Lor li se alătură  Luna, Martin, Othelo, Aida, Zoe, Mango și Hugo. În total 9 pisici. Două stau în casă, 7 afară. Ceilalți membri ai familiei sunt Toma (6 ani), Mina (care va împlini 8 ani), Maria (21 de ani), Andreea (29 de ani), soția mea și cu mine”.

familie-brenciu.jpg

Familia lui Horia Brenciu
Comorile lui Brenciu: soția Alice Dumitrescu, cei patru copii și două dintre cele 9 pisici

Ar mai vrea un copil

O familie numeroasă, pe care o vrea și mai numeroasă. Este un vis, o dorință pe care a rostit-o din nou acum, de ziua lui. Soția Alice Dumitrescu, îi împărtășește visul. „De fiecare dată când vedem un bebe, zâmbim și brusc ne unim privirile. Probabil vom reuși să mai avem un copil. Dar... „che sara sara” (n.r. ce va fi va fi). Dacă va fi să fie, vei fi prima care va afla”, promite Horia Brenciu.

Îl veți vedea din septembrie într-un show nou la PRO TV

Horia Brenciu este „detectiv” la „Masked Singer România”, cel mai spectaculos show din lume care va debuta vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la PRO TV. Vom vedea personaje fantastice, secrete și detectivi care vor juca împreună cu telespectatorii un joc al indiciilor. Ascultă vocile, observă mișcările, urmărește toate indiciile și poți descoperi cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii. Sau poate nu. „Pe 11 septembrie se va da o singură mască jos. La PRO TV”, promite Brenciu.

Alte emisiuni care se vor lansa în toamna aceasta

„Tradițiile se construiesc de-a lungul anilor, dar anul acesta nu e nimic tradițional. În primul rând, postul nostru de televiziune sărbătorește 25 de ani, o etapă importantă pentru orice business, iar de data aceasta suntem nevoiți să ne întâlnim online, din motive evidente. În ciuda provocărilor, am reușit să demonstrăm încă o dată că PRO TV, chiar și în condiții extreme, poate produce și livra divertisment de calitate și știri obiective. Am avut o vară puternică și urmează o grilă de toamnă pe măsură. Propunem telespectatorilor noștri o varietate de formate, un mix perfect între show-urile consacrate, apreciate de public, și formate noi, despre care credem că vor deveni un real succes”, spune Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Revine Las Fierbinți

Luni, 7 septembrie, Las Fierbinți revine cu un nou sezon și situații uluitoare. În fiecare marți și joi, serialul fenomen va continua să ne poarte în lumea fantastică în care se împletesc umorul, autoironia și situațiile absurde. Noi răsturnări de situație îi așteaptă pe fierbințeni, iar Robi, polițistul satului, va fi nevoit să deschidă o nouă anchetă și să afle dacă în Fierbinți există măcar un localnic care ”acordă subiectul cu predicatul”. Cum va decurge ”ancheta”, vedem în noul sezon Las Fierbinți.

16 vedete concurează la „Ferma”

ferma-mihaela-radulescu-cristian_bozgan.jpg

Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan
Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan prezintă „Ferma. Orășeni vs. Săteni”

Reality show-ul „Ferma. Orășeni vs. Săteni” se va vedea, în premieră, la PRO TV, începând din 8 septembrie. În fiecare marți, miercuri și joi, vom putea urmări evoluția celor 16 concurenți. Două mentalități sunt aduse față-n față: orășeni vs. săteni. Provocările fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenților va fi testat în fiecare secundă pe care aceștia o petrec în fermă. Dacă va fi nevoie de gândirea rapidă și strategică a orășenilor sau mai degrabă de franchețea, rezistența și forța de muncă a sătenilor, aflăm în reality show-ul prezentat de Mihaela Rădulescu.

„Visuri la cheie”, din 9 septembrie

Dragoș Bucur și arhitecții „Visuri la cheie” vor continua să schimbe viețile celor care au nevoie de ajutor, începând de miercuri, 9 septembrie. Cei șase vor transforma visurile în realitate și vor aduce speranță în viețile celor aflați în impas. Lacrimile de durere devin lacrimi de bucurie, iar speranța nu mai este o noțiune abstractă în viețile oamenilor, ci devine tangibilă în momentul în care echipa „Visuri la cheie” spune ”Mută autocarul!”.

Noi surprize în „Vlad”

VLAD revine la PRO TV luni, 14 septembrie, iar răzbunarea protagonistului ne va ține cu sufletul la gură, în fața televizorului, în fiecare săptămână. Fața întunecată a răzbunării este neașteptată, iar linia dintre bine și rău devine tot mai subțire. Situațiile complexe, iubirile surprinzătoare și tensiunile îl vor aduce pe Vlad cu un pas mai aproape de a-și dezvălui secretul. Un nou personaj, interpretat de actorul Marius Manole, va încerca să strice planurile de răzbunare ale lui Vlad. Dacă va reuși, vedem în această toamnă.

Loading...

Citește și

  • Nu e uşor să fii muzician. Pe lângă voce, trebuie să ai condiţie fizică şi să fii foarte atent la alimentaţie. Asta mai ales înainte de a urca pe scenă. Horia Brenciu ştie foarte bine despre ce vorbim.

  • Horia Brenciu a vorbit despre copilărie, familie, despre starea televiziunii şi despre marea sa pasiune, muzica.Îi place să descopere şi să experimenteze. Scrie poezie, iubeşte şi încă are „microbul" televiziunii. Are o relaţie apropiată cu fanii şi nu se supără când aceştia „îl trag de urechi".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1