Horia Brenciu: «L-am înfiat pe Toma înainte de a veni pe lume»

1.jpeg

Horia Brenciu și soția lui, Alice, alături de Mina și Toma, la mami în brațe

Mâna destinului, dar şi multă dăruire! Povestea modului în care Horia Brenciu şi soţia sa, Alice, au devenit părinţii lui Toma, cel de-al patrulea copil al familiei, este demnă de un film. Juratul de la ”Vocea României” a povestit că a ţinut să-l adopte pe băieţel înainte ca acesta să vină pe lume.

Horia Brenciu (46 ani) are patru copii: doi sunt ai soţiei sale, Alice, a treia este o fetiţă care este rodul iubirii lui cu Alice, iar al patrulea, un băieţel, a fost înfiat de bebeluş. Pentru el, artistul a făcut toate demersurile de a-l înfia încă de dinainte ca micuţul să vină pe lume. Într-un interviu acordat Eugeniei Vodă la TVR1, la finalul lunii decembrie 2019, Horia Brenciu a povestit cum l-a înfiat pe micuţ, dar şi cum le-a cunoscut pe fetele soţiei sale.

2.jpg

Cu toți copiii: Andreea (28 de ani), Maria (20 ani), Mina (7 ani şi jumătate) şi Toma (5 ani)

„Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. Acum, Maria are 20 de ani, Andreea, 28 de ani. În 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, care are 7 ani şi dragul nostru Toma vă salută la cei 5 ani ai lui... Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, ”Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a dezvăluit Horia Brenciu la ”Profesioniştii”.

4.jpg

Merg la mare în fiecare an

Brenciu a copilărit în Braşov

Artistul a mai vorbit şi despre importanţa acesui act, al înfierii unui copil. ”Un copil adoptat nu e o jucărie. Şi nu depui dragoste numai când e mic şi e drăgălaş. (...) Acel copil e al tău pe vecie, îţi schimbi oarecum gândurile, drumurile, priorităţile. A iubit pe cineva este o responsabilitate”, a explicat Brenciu. Întrebat ce va face dacă băieţelul va dori să-şi cunoască mama, artistul spune că îi va respecta opţiunea. ”Se poate întâmpla ca Toma, la o anumită vârstă, să vrea să o cunoască. Şi o să fac ceea ce vrea copilul. Când vrea un copil ceva, îl susţin. Dacă e vorba de fericirea copilului... pentru că ea e prioritară”, a conchis Horia. El a mai povestit despre copilăria lui din Scheii Braşovului, unde se lua lumina în comunism şi cum stătea la coadă la ulei şi alte alimente.

3.jpg

Brenciu este un tătic model

”Aici e Biserica Sf. Nicolae, aici prima Şcoală Românească. Aici am trăit eu 13 ani din adolescenţa mea. Stăteam la coadă la ulei,  unt, pâine, şi toate pe care le găsim azi din belşug. De aceea nu vreau să mă întorc în comunism. Dictatura nu iubeşte oamenii”, spune el. A plecat din Braşov în urmă cu 25 de ani. A stat 7 ani la TVR, după care a părăsit postul public. Este căsătorit cu Alice Dumitrescu din anul 2014, dar se cunosc din 1995. Are cinci pisici: Zoe, Aida, Othelo, Martin şi Luna. Cântă cu 12 oameni sau cu 25 în formulă mare. Spune că Europa Liberă şi Vocea Americii i-au fost profesori.  A mai dezvăluit că a cântat o dată pentru un singur om într-un club, pentru Natalie Cole şi a avut emoţii cât pentru toate celelalte concerte. 

 

Loading...

Citește și

  • horia brenciu

    Euforie și surprize pe bandă rulantă în familia lui Horia Brenciu! Azi, 27 august, juratul de la “Vocea României” împlinește vârsta de 47 de ani, iar evenimentul îl prinde în mare formă personală și profesională. Vineri, 6 septembrie, îl vom revedea pe micile ecrane, dar până atunci vi-l prezentăm într-o ipostază adorabilă: alături de familia lui superbă.

  • Horia Brenciu familie, cum arata copiii lui Brenciu, Brenciu sotie, vlog Brenciu, solist, jurat X-Factor

    De când şi-a făcut vlog (video blog), Horia Brenciu (44 de ani) este şi mai în vervă decât îl ştim. Se filmează întruna, cântă peste tot şi face multe ghiduşii alături de familie. Din filmuleţele lui nu lipsesc cei patru copii, Toma (3 ani), Mina (4 ani şi 9 luni), Maria (17 ani) şi Andreea (26 de ani), alături de care solistul este cel mai fericit de pe Planetă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1