Haiducii s-au întâlnit cu ursul la filmări

kai12-13-vedete-2-col-haidu.jpg

Cristian Caloeanu, Cătălin Vieru şi Dragoș Mihai
Citeste tot despre: 

Trupa Haiducii, înființată în 2000, s-a reinventat.

După plecarea lui Marian Niculae pentru un proiect solo, ceilalți doi membri ai trupei, Cristian Caloeanu şi Cătălin Vieru, l-au înlocuit pe acesta cu Dragoș Mihai. Toți trei vor evolua de acum înainte pe scenă în noua formulă de „Haiducii lui 7 cai”.

Artiștii vor continua să cânte muzică etno-rock, cu influențe clare de folclor. Prima piesă în noua formulă se numeşte ”Cântecul haiducului”. Filmările piesei, la care au luat parte 34 de persoane, au avut loc la Cetatea Țărănească Saschiz, din Mureș, într-o pădure din zonă, dar și la un muzeu privat al rapsozilor Rafila și Mihai Moldovan.

“La filmări a fost o distracție continuă, dar am avut parte și de întâmplări mai puțin plăcute, am rămas blocați cu mașinile în noroi, am avut parte de o întâlnire neplanificată cu ursul, precum și o căzătură de pe cal, momente și întâmplări la care acum când ne gândim ne bufnește râsul”, a declarat Cristian.

Loading...

Citește și

  • haiducii

    O despărţire aparent amiabilă s-a produs în trupa Haiducii, care în urmă cu mai bine de o lună anunţa că susţine ultimul concert în formula cu care cei trei băieţii au debutat pe scenă în anii 2000. Recent însă, cei doi haiduci rămaşi în formaţie, după plecarea lui Marian Niculae au înfiinţat o altă formaţie care poartă cam acelaşi nume. De aici până la un scandal în toată regula, nu a mai fost decât un pas.

  • haiducii admiratoare turneu concerte tara

    E greu să fii persoană publică! Mai ales pentru că nu poți avea mereu intimitatea dorită. Cu siguranță de aceeași părere sunt și membrii trupei Haiducii. Cei trei soliști cutreiere țara în lung și-n lat, pentru concerte, și le place să fie cât mai amabili cu admiratoarele dornice de aventuri. Dar au o mare problemă. Au devenit deja faimoși pentru acest „hobby”.