Golani în "Las Fierbinţi", soţi şi taţi perfecţi în realitate

12-13-vedete-1-img_1692.jpg

Elena și Toma Cuzin își iau împreună copiii de la școală
Fotografii: BLITZ

Te iei cu mâinile de cap când îi vezi în “Las Fierbinţi”, fiecare cu meteahna lui, însă multe femei ar da orice să aibă acasă bărbaţi ca ei. În viaţa de zi cu zi, Firicel, Celentano, Giani şi Bobiţă sunt buni de pus la rană. Dumnezeu i-a răsplătit cu neveste straşnice şi moştenitori adorabili.

În fiecare miercuri şi joi, în medie două milioane de români îi urmăresc la televizor, în serialul-fenomen “Las Fierbinţi”, lansat de PRO TV în martie 2012. În viaţa de zi cu zi, actorii cu pricina nu au nici o legătură cu personajele din serial. Toma Cuzin (39 de ani), alias Firicel, nu este un pierdevară, ci un tată-model. Recent, fotoreporterii Click! l-au surprins alături de soţia Cristina, de profesie artist plastic.

12-13-vedete-foto-2-2-col.jpg

Adrian şi Elena Văncică au două fete superbe: Thea şi Mara

 

Cei doi au ieşit la un suc în zona Grădina Icoanei din Capitală, după care actorul a mers să-şi ia fetiţa de la şcoală. I-a cărat ghiozdănelul mov pe umeri şi a ţopăit tot drumul alături de ea. Soţii Cuzin mai au un fiu, Nicodim (9 ani), alături de care au jucat în pelicula “Comoara”.

12-13-vedete-foto-3-2-col.jpg

Mihai şi Cătălina Bobonete au doi copii, Octavian şi Maria Elena

Tot doi moştenitori are şi partenerul de băutură al lui Firicel. Beţivul satului Fierbinţi, Celentano, interpretat senzaţional de Adrian Văncică (39 de ani), are în viaţa reală o frumuseţe de nevastă, Elena Văncică, şi ea bine integrată în lumea filmului. A fost supervizor de scenariu la mai multe pelicule, printre care “Când se lasă seara peste Bucureşti” şi “Marţi după Crăciun”. Sunt părinţii a două fetiţe adorabile, cu părul ca păpădia, Thea (8 ani) şi Mara (6 ani). De două ori tătic este şi Mihai Bobonete (36 de ani), alias Bobiţă din “Las Fierbinţi”, patronul barului în care se cinstesc toată ziua Firicel şi Celentano. Nu este darnic cu detaliile despre viaţa privată, însă atunci când iese la diverse premiere de film, Mihai atrage toate privirile alături de soţia Cătălina (make-up artist) şi de copiii Octavian (6 ani) şi Maria Elena (2 ani).

 

Giani e însurat cu o profă de actorie

untitled-1.jpg

Constantin şi Raluca i-au mai făcut un frăţior lui Vladimir

 

În serialul “Las Fierbinţi” e şmecheraş şi gagicar, însă în viaţa de zi cu zi, Constantin Diţă (37 de ani), alias Giani, este un familist convins. Este căsătorit cu Raluca, actriță și profesoară la UNATC, și au împreună doi băieți, unul de 7 ani, iar mezinul, de 2 ani. Click! i-a surprins recent în oraș, fiind implicați într-un accident minor. Mașina lui Giani a fost lovită în spate de un șofer neatent. 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Există viaţă şi după “Las Fierbinţi”, serialul-fenomen lansat în martie 2012 la PRO TV, şi la care se uită, în medie, 2 milioane de români pe episod. După ce au făcut audienţe uriaşe pe micul ecran, actorii principali au primit o “cârcă” de roluri şi la teatru. Click! îţi spune unde şi când îţi poţi vedea personajele preferate, în piese de mare angajament.

  • las fierbinti

    Serialul de comedie a debutat la Pro TV pe 1 martie 2012 şi, de atunci a cunoscut un succes răsunător. A ajuns deja la sezonul 10 şi personajele din poveste sunt la fel de savuroase ca la început, astfel că îţi dezvăluim câteva amănunte despre trei dintre protagoniști.

  • În serialul “Las Fierbinţi” e şmecheraş şi gagicar, însă în viaţa de zi cu zi, Constantin Diţă, alias Giani, este un familist convins şi un actor care nu se lăfăie în lux. Zilele trecute, aflat la volanul bătrânului său Peugeot din anii ‘90, Giani a fost implicat într-un accident rutier, în zona Pantelimon.

  • in ce filme au mai jucat actorii din las fierbinti

    Un nou sezon din serialul ”Las Fierbinți” va începe la Pro Tv din 25 februarie. Povestea de succes continuă, mai mult decât și-ar fi imaginat chiar și cei mai opțimiști dintre realizatorii acestuia. Cu o audiență medie de peste 1,5 milioane de telespectatori pe episod, ”Las Fierbinți” a devenit cel mai urmărit serial de comedie din România. Click! îți prezintă culisele serialului care scrie istorie pe piața de televiziune de la noi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1