Glumă sinistră făcută de fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe înainte să afle că jurnalistul a murit

katarina.jpg

katarina dyer mesaj facebook
Katarina Dyer este cântăreaţă şi tocmai a scos un nou single
Foto: arhivă personală

Vestea morţii lui Andrei Gheorghe a produs o mare suferinţă în rândul familiei jurnalistului. Deşi era divorţat de Petruţa, din 2014, fosta soţie a fost devastată când a aflat că cel pe care l-a iubit nebuneşte nu mai este printre noi. Ca o ironie a sorţii cu doar câteva ore înainte să afle despre decesul jurnalistului, fosta consoartă a omului de radio şi tv făcea glume cu fiica ei Katarina pe Facebook, pe seama morţii.

Katarina Dyer, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, a făcut o glumă sinistră înainte de aflarea veștii că jurnalistul a murit. O postare absolut banală pe seamă căreia s-a amuzat iniţial era câteva ore mai târziu o veste cumplită. 

captura_fb.jpg

katarina dyer mesaj facebook
Acesta este mesajul publicat de fiica vitregă a jurnalistului
Foto: arhivă personală

Ea a distribuit, luni seară, chiar cu puţine ore ca jurnalistul să fie descoperit mort în baia locuinţei sale din Voluntari, o poză cu următorul mesajul: "Touch the water. Share this post or your mother dies in her sleep tonight" (n.r. Atinge apa. Distribuie acest mesaj sau mama ta va muri în somn în npaptea asta). În glumă, Petruța Gheorghe, mama ei și cea care i-a fost soție lui Andrei Gheorghe, a intrat în jocul adolescentei şi a comentat, pe Facebook: "Vedeți? a dat share și n-am murit:)))))". Ulterior, femeie revenea pe reţelele de socializare unde îli plângea fostul soţ şi lăsa un mesaj sfâşietor

Petruța Gheorghe are trei copii, dintr-o relație anterioară, pe Maria (21 ani), Katarina (19 ani) și Maximilian (18 ani), pe care Andrei i-a iubit ca pe copiii lui de sânge. Nu a făcut nici o diferență între aceștia și fiica lui, Anastasia (24 de ani), pe care i-a dăruit-o Maria, iubita sa din studenție, de care s-a separat în 2007. În 2014, la un eveniment festiv organizat de PRO Fm și Acasă Gold, Andrei a venit cu Petruța și cu copiii, fiind printre rarele ocazii în care a acceptat să fie fotografiat în sânul familiei. Iar asta pentru că discreția era literă de lege în familia lor.

loading...
Loading...

Citește și