Giulia Nahmany, eliminată din Ferma de Gabi Toader. «Nu o să înțeleg niciodată alegerea ta»

giulia-nahmany-gabi-toader-ferma.jpg

giulia nahmany, gabi toader, duel la ferma
Giulia Nahmany a fost scoasă din reality show-ul Ferma de Gabi Toader
foto: PRO TV

Duel plin de sentimente contradictorii în seara de 22 octombrie, la Ferma Orășeni vs. Săteni. Giulia Nahmany a plecat acasă după ce a fost provocată la luptă chiar de către Gabi Toader, cel alături de care a trăit săptămâni grele în pădurea de la marginea taberei.

Surprinsă de alegerea prietenului său, Giulia a lăcrimat la auzul veștii că va trebui să se lupte cu cel pe care îl considera ca un frate. Și-a ales probele de noroc și îndemânare, însă sorții nu au fost de partea sa. Blonda a fost nevoită să își accepte înfrângerea, să își ia bagajul și să plece din Fermă.

Legătura dintre chef Gabi Toader și Giulia Nahmany s-a strâns în momentul în care au fost eliminați chiar în prima seară a show-ului. Fără ca ceilalți concurenți să știe, ei au ajuns în tabăra Bandiților, în pădure, unde au trăit greu, cu foarte puțină mâncare și cu minime condiții de supraviețuire. În momentul reîntoarcerii în casa principală a fermierilor, cei doi au pus la cale o strategie, dar relația lor s-a destrămat treptat. Totul a culminat cu momentul în care Gabi a ales-o pe Giulia la duel.

Giulia Nahmany, supărată pe Gabi Toader la plecarea din Ferma

"Sper că ai conștiința împăcată. Aveai mai multe persoane de eliminat până să ajungi la mine. Nu cred că o să înțeleg niciodată alegerea ta. Mai mult de atât nu am ce să spun", a transmis Giulia Nahmany înainte de a părăsi competiția.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1