Gina Pistol și Smiley, copleșiți de mesajele vedetelor. Ce le-au urat Delia, Esca, Antonia, Bartoș și mulți alții

smiley-gina-pistol.jpg

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de 3 ani și vor avea o fetiță
foto: Instagram

Au îndulcit Internetul marți seara cu mesajul lor adorabil, în care au anunțat oficial că sunt un cuplu, că vor deveni o familie și că își construiesc un "Acasă" al lor, alături de bebelușul pe care îl așteaptă. După anunțul oficial al iubirii lor, Gina Pistol și Smiley au fost asaltați de urări din partea vedetelor, unele extrem de emoționante, altele, foarte haioase.

Videoclipul pe care Smiley (37 de ani) l-a lansat luni (29 septembrie) pe canalul lui de YouTube este deja pe locul 6 în trending și a adunat peste 600.000 de vizualizări în 14 ore. Fanii Ginei Pistol (38 de ani) și ai lui Smiley sunt în delir după ce i-au auzit povestind despre relația lor de iubire, dar și despre bebelușul pe care îl așteaptă. Mai mult, prezentatorul de la "Românii au talent" (PRO TV) și prezentatoarea de la "Chefi la cuțite" au dezvăluit și sexul copilului: vor avea o fetiță.

Și pe Instagram, și pe Facebook, a plouat cu urări, nu doar pe YouTube, iar mesajele vedetelor au ieșit în evidență. Andreea Esca i-a scris Ginei cu toată dragostea: "Vezi, Gina Pistol, că toate vin când trebuie, cu cine trebuie, încotro trebuie?! Tare mă bucur pentru tine".

Gina Pistol a explicat cum se va descurca în postura de mamă

„Ne-au trebuit trei ani să vă spunem că este o poveste normală dintre un el și o ea, nu ne place să ne zică lumea cine e mai bun pentru cine. Și ne-am protejat. Eu am avut o perioadă foarte fragilă. Ăsta a fost un motiv pentru care nu ne-am anunțat părinții, apropiații. Nu știu de unde au aflat cei din presă. Încă nu depășisem perioada aceea grea. Eu voi fi o mamă foarte înțelegătoare și o să-mi ghidez copilul să ia cele mai bune decizii, să fie un om liber. Să nu las pe nimeni să spună că nu poate. O să fiu genul de mamă care o să facă drumeții în aer liber. O să mă joc cu ea, o să ascultăm muzică. O să fiu prietena ei. Vreau să fie și bunicii prezenți în viața copilului. Nu vreau să fiu genul de mamă care să zică «e al meu»”, a declarat Gina Pistol.

Solista Antonia a exclamat pe Instagram: "Finally" (În sfârșit!), Delia le-a trimis 3 inimi, Pavel Bartoș le-a mărturisit că este tare fericit pentru fericirea lor, iar proaspăta mămică Alina Ceușan i-a asigurat că ceea ce urmează este extrem de frumos."Să fiți sănătoși, începe magia", le-a urat și Răzvan Fodor.

Citește și:

EXCLUSIV! Primele poze cu Gina Pistol gravidă! Smiley, viitor tătic, a însoțit-o la ginecolog

VIDEO Smiley și Gina Pistol au dezvăluit sexul bebelușului: «Suntem fericiți și plângem de emoții»

Loading...