Gina Pistol a împlinit 40 de ani! ”Am plâns toată dimineața!”

gina-pistol.png

gina pistol portret
Gina Pistol, emoționată la împlinirea vârstei de 40 de ani
foto: arhiva personală/Instagram

Miercuri, 9 decembrie, fermecătoarea gazdă a unor emisiuni precum "Chefi la cuțite" și "Asia Express" de la Antena 1, împlinește 40 de ani, motiv de bucurie pentru ea și de surprize pentru apropiații ei. Așa cum se întâmplă de câțiva ani încoace, Gina își petrece ziua la muncă, însă nu prin alte țări, ca de obicei, ci în București.

Este prima oară, în ultimii trei ani, de când filmează reality show-ul ”Asia Express”, când ziua ei de naștere o prinde pe Gina Pistol în țară. De data aceasta, viitoarea mămică filmează pentru "Chefi la cuțite".

Colegii ei, chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, dar și Speak, i-au zis încă de dimineață "La mulți ani", iar Gina a povestit pe Instastory ce surpriză i-a făcut Smiley, iubitul ei, la prima oră.

"În această dimineață mă simt foarte răsfățată. Am avut un început de zi care m-a făcut să plâng. Am plâns toată dimineața pentru că astăzi fac 40 de ani, împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit pe o muzică superbă. În living aveam un cvartet de coarde care a cântat melodia din «Parfum de femeie», superbul tangou din film, apoi un vals. Vă dați seama că abia eram trezită din somn, abia ieșită din baie și bineînțeles că am plâns", a povestit Gina Pistol.

Citește și:

EXCLUSIV! Primele poze cu Gina Pistol gravidă! Smiley, viitor tătic, a însoțit-o la ginecolog

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinții unei fetițe

Însărcinată în ultimul trimestru, Gina nu stă o clipă locului. Urările noastre au prins-o pe drumuri, cu un tonul de invidiat. "Îți mulțumesc pentru urări, sunt între două retușuri, îmi dau cu ruj și fug la alte filmări. Știu că primesc și mesaje urâte și la unele răspund, însă sper ca oamenii ăia să-și dea seama și ei că de multe ori fac rău prin vorbele lor. Noi să fim bine și sănătoși și să putem munci. Sănătate la toată lumea și mulțumesc pentru mesaj", ne-a spus sărbătorita de la Antena 1, care nu stă o clipă locului.

Gina Pistol și Smiley au anunțat în septembrie că vor deveni în curând părinți. Vedeta de la Antena 1 este însărcinată cu o fetiță, însă cei doi nu s-au hotărât încă asupra numelui.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1