Gina Chirilă s-a retras de la "Bravo, ai stil. Celebrities" după ce i s-a făcut rău la filmări

gina_chirila.jpg

gina chirila bravo, ai stil
Gina Chirilă e gravidă în 6 luni
Foto: Kanal D

Însărcinată în 6 luni, modelul Gina Chirilă a decis să se retragă din competiția de la Kanal d. Frumoasei soții a lui Bogdan Vlădău i s-a făcut rău în urmă cu doar câteva zile chiar în timpul filmărilor pentru "Bravo, ai stil. Celebrities", Ilinca Vandicii fiind nevoită să întrerupă emisiunea.

 

“Bravo, ai stil! Celebrities” este un reality show autentic, filmările pentru fiecare ediție sunt înregistrate în regim de live, astfel că telespectatorii sunt martorii momentelor din emisiune, atât la ceea ce se întâmplă în platou, cât și în culise. În pauzele de la filmările pentru show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities”, o “armată” de camere de luat vederi se află pe urmele juraților, prezentatoarei, dar și concurentelor, pentru a surprinde, la cald, reacții și impresii ale acestora. La filmările pentru ediția din 13 februarie, Ilinca Vandici a oprit panicată filmările după ce  Gina Chirilă a acuzat stări de rău. Imediat, concurenta, aflată în ultimul trimestru de sarcină, a fost condusă pe brațe, afară.

gina_chirila_la_bravo_ai_stil_celebrities.jpg

gina chirila bravo, ai stil
Gina Chirilă, ajutată să iasă din platou după ce i s-a făcut rau
Foto: captura video Kanal D

“Poate să iasă Gina Chirilă din platou? Că i s-a făcut rău”, a anunțat Ilinca Vandici în regie, momentul în care i s-a acorda tot ajutorul Ginei Chirilă.  

Ce spune Gina Chirilă despre incidentul de la "Bravo, ai stil. Celebrities"

Gina Chirilă mărturisește că emoțiile și oboseala și-au spus cuvântul și au copleșit-o.

“Probabil s-a acumulat foarte multă energie, poate din cauza emoțiilor, dar acum sunt mai bine”, spunea Gina Chirilă imediat dup[ aceste momente delicate, dar iată că blonda s-a gândit mai bine și a decis să se retragă din emisiune pentru a avea grijă mai mult de ea și de bebelușul pe care urmeayă să-l aducă pe lume. 

"Acum câteva luni am acceptat invitația la @bravoaistil, însă astăzi va anunț ca am ales sa părăsesc acest concurs pentru a avea parte de mai multă odihnă și liniște în această perioadă frumoasă a vieții mele! Mulțumesc @kanaldromania și @bravoaistil pentru aceasta experiență și va mulțumesc vouă! Ați fost și sunteți minunați. Sper că am transmis prin firea mea ce am avut de transmis! Așa ca nu uitați sa fiți voi înșivă, să vă apreciați la adevărata valoare și in primul rând sa fiți VOI fericiți cu Voi! Iubindu-te pe tine însuți vei fi capabil să-i iubești și pe ceilalți", a notat Gina Chirilă pe contul ei de Instagram. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1