Gigi Becali a refuzat să-i mai fie naș lui Borcea! Iată cine i-a luat locul

gigi_becali_cristi_borcea.jpg

Gigi Becali a refuzat să-i mai fie naș lui Borcea
Foto: Colaj Click!

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au cununat civil în urmă cu câteva zile, urmând să planifice cât de curând și nunta. Deși ceremonia de la Starea Civilă a atras după sine multă presă, atât omul de afaceri, cât și proaspăta lui soție, au fost discreți în ceea ce privește organizarea următorului mare eveniment, nunta, fără să dezvăluie prea multe informații în legătură cu acest subiect.

Totuși, s-a aflat cine vor fi nașii de nuntă ai cuplului, dar și faptul că Gigi Becali a refuzat să îl mai nășească pe Borcea de data aceasta. În anul 2011, când fostul acționar de la Dinamo se căsătorea cu Alina Vidican, de care a divorțat în 2016, la momentul respectiv nașii de cununie ai cuplului au fost omul de afaceri Gigi Becali și soția acestuia. În prezent însă, omul de afaceri a explicat faptul că deși Borcea i-a cerut să repete formula din 2011, acesta a refuzat, explicând care sunt motivele care l-au făcut să ia această decizie.

becali_nas_borcea.jpg

Gigi Becali i-a fost naș de cununie lui Borcea, când s-a căsătorit cu Alina Vidican
Foto: Arhivă Click

„M-a sunat, mi-a cerut binecuvântarea! I-am spus că nu am treabă eu cu asta. Eu l-am cununat o dată, eu a doua oară nu mă mai bag! Noi nu ne jucam cu din astea! Astea sunt Sfintele Taine! Sunt lucruri cu care nu poți să faci așa cum vrei tu! Eu stau departe de asta și nu ma refer la el acum, ci în general vorbind”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

valentina_pelinel_cristi_borcea1.jpg

Valentina Pelinel și Cristian Borcea s-au căsătorit miercuri, 12 septembrie
Foto: Click!

„Să vedem cum o să se descurce cu 9 (copii n.r). Asta e important. Cu copiii trebuie să te descurci, să muncești. I-am spus: Bine, ai făcut cu asta trei, dar peste un an sau doi să nu mai faci 2-3 cu alta”, a mai adăugat omul de afaceri Gigi Becali.

După refuzul lui Becali, cei doi viitori miri și-au ales nașii pentru nuntă. Conform informațiilor oferite de Wowbiz, aceștia sunt Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția sa, Irina Nicolae, nimeni alta decât una dintre fostele membre ale trupei de fete ASIA. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • cununie valentina pelinel

    Valentina Pelinel a purtat în ziua căsătoriei sale cu fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, o rochie roșie, culoarea ei preferată. Fostul manechin a spus că avea rochia în dulap încă din ziua în care au decis să meargă la Starea Civilă.

  • Au detonat bomba anului în showbiz după ce miercuri, 12 septembrie, au spus ”Da” la Starea Civilă din oraşul Voluntari, anunţând că aşteaptă şi gemeni. Cristi Borcea şi Valentina Pelinel ştiu să se menţină în centrul atenţiei, însă după cununie nu au epatat cu vreo petrecere de fiţe, ci s-au retras la un restaurant cu specific românesc.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1