Gigi Becali, interdicţie la nunta lui Cristi Borcea. Uite motivul!

pelinel.jpg

Valentina şi Cristi s-au căsătorit pe 12 septembrie

Marele absent de la nunta anului 2018, dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel, este nimeni altul decât Gigi Becali. Iată că după ce a refuzat să fie nașul lor, mirii au fost atât de deranjați de gest, dar și de remarci, încât nu-l vor nici măcar ca invitat! Cu Becali în minus, Borcea și-a pus patru cavaleri de onoare aleși pe sprânceană.

Mai știți când Gigi Becali a făcut furori și a dansat ca Michael Jackson la nunta lui Cristi Borcea (48 de ani) cu Alina Vidican? Ei bine, de data aceasta nu va repeta schemele și la nunta cu Valentina Pelinel! (37 de ani). ”Eu nu îl cunun încă o dată, cununia e prima și a doua. Prima e darul lui Dummnezeu, adică îți dă Dumnezeu un dar cu o nevastă. Dacă o lași pe prima, îți dă Dumnezeu din milă și se numește mila Domnului, ca să nu rămâi singur. A treia, îi spune blestem, iar eu nu cunun”, a spus Gigi Becali apăsat, când a auzit că cel pe care l-a năşit de două ori se însoară a treia oară.

Iată că aceste vorbe l-au durut pe Cristi Borcea, care urmează să se însoare peste mai puțin de patru zile (30 septembrie) cu Valentina Pelinel. Se pare că acesta este și motivul pentru care numele celebrului latifundiar din Pipera nu figurează pe lista invitaților la marele eveniment, care va avea loc la Budapesta, în Ungaria. ”După cum se știe, Gigi și-a exprimat refuzul de a-l năşi pe Cristi încă de la început. Apoi, afirmațiile pe care acesta le-a mai făcut de-a lungul timpului prin presă, referitoare la modul în care a rămas însărcinată Valentina, au fost deranjante, așa că Gigi nu o să fie duminică la nuntă”, au spus surse de încredere pentru Click! Irina Nicolae (ex-A.S.I.A) și afaceristul Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, îi vor cununa pe cei doi, iar la petrecere vor fi prezente 40 de persoane: familia și prietenii de care Borcea a avut grijă și i-a cazat la un hotel de cinci stele din capitala Ungariei.

14-vedete-irina-si-vizer.jpg

Irina Nicolae şi Marius Vizer locuiesc în Ungaria şi se iubesc de 13 ani

Celebrul mire va avea și patru cavaleri de onoare, toți aleși pe sprânceană, astfel că Gigi Nețoiu, Victor Pițurcă, Nicușor Stan și Giovani Becali își vor conduce prietenul la altar. Dacă primele două nunți ale lui Cristi Borcea, cea cu Mihaela Borcea şi cea cu Alina Vidican, s-au remarcat prin opulență, iată că de data aceasta stilul simplu și elegant al Valentinei Pelinel și-a pus amprenta. Celebrii miri și-au ales deja hainele. Rochia de mireasă este simplă și de efect, asemenea buchetului ales, iar ținuta mirelui este compusă din patru piese, accesorizată cu papion, și se va asorta perfect la costumul fiului său, Milan (2 ani şi 4 luni). Petrecerea va avea loc într-un restaurant de mare clasă, cu istorie în Budapesta. “Gundel” se numeşte locaţia şi tot acolo au făcut nunta şi Marius Vizer cu Irina Nicolae.

Loading...
 
 

Citește și

  • E nuntă mare în showbiz! Valentina Pelinel s-a măritat miercuri (12 septembrie) cu iubitul ei, omul de afaceri Cristian Borcea, semn că socrul vedetei știa bine că cei doi "porumbei" aveau planuri serioase. La două luni de când a fost eliberat condiționat (2 iulie), fostul acționar de la Dinamo a pus la punct toate detaliile nunții cu femeia pe care o numește dragostea vieții lui. Să sperăm că a treia oară va fi cu noroc pentru omul de afaceri!

  • În urmă cu două zile, Cristi Borcea s-a cununat civil cu fostul model Valentina Pelinel, cea care i-a dăruit și un băiețel, și alături de care fostul acționar de la Dinamo dorește să-și petreacă restul vieții. Cei doi proaspăt însurăței au planificat deja și ceremonia religioasă, stabilind să organizeze evenimentul undeva în străinătate. Viitorii miri și-au ales și nașii de nuntă, după ce Gigi Becali, cel care l-a cununat pe Borcea cu una dintre fostele soții, a refuzat să-l mai nășească pe acesta, din motive religioase.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1