Gianina din «Las Fierbinţi» a pozat fără sutien! «Trebuia să rămână pentru iubit și viitorul copil»

anca-dumitra-gianina-las-fierbinti-poza-sexy1.jpg

Anca Dumitra a pozat sexy pe rețelele de socializare
Foto Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Îndrăgita actriță Anca Dumitra, care interpretează personajul „Gianina” din serialul „Las Fierbinți”, difuzat de Pro TV, a schimbat rolul de fetiță naivă și cuminte de la țară, așa cum apare pe micile ecrane, pe cel de divă sexy de pe rețelele de socializare. S-a lăsat fotografiată într-o ipostază senzuală, așa cum personajul ei nu a apărut niciodată la TV.

Actrița Anca Dumitra a demonstrat, de-a lungul timpului, că ea și personajul jucat în serialul românesc „Las Fierbinți” nu prea se bucură multe lucruri în comun. Anca și-a surprins în mai multe rânduri admiratorii virtuali cu poze sexy publicate pe rețelele de socializare, fiind obișnuită să se lase fotografiată în ipostaze mai..deocheate.

Anca Dumitra a pozat fără sutien

Având o personalitate diferită față de personajul naiv dar simpatic pe care îl interpretează, se pare că actrița nu are rețineri nici când vine vorba de a poza fără sutien. Actrița a publicat recent o imagine pe rețelele de socializare, care a stârnit controverse printre internauți. Aceștia nu au putut asocia rolul jucat de Anca Dumitra pe micile ecrane cu ipostazele sexy pe care aceasta le-a prezentat în mediul online.

Deși aprecierile din dreptul pozelor s-au ținut lanț, au fost și câțiva admiratori care au criticat inițiativa actriței. Aceștia i-au reproșat vedetei că a lăsat la vedere câteva detalii intime pe care nu trebuia să le vadă decât iubitul și, eventual, viitorul copil al acesteia. Totuși, în mai puțin de 12 ore, Anca a reușit să strângă în jur de 6.000 de like-uri și nu a prea băgat în seamă criticile prietenilor ei virtuali.

În timp ce unii i-au apreciat îndrăzneala, alți internauți au văzut diferit situația. „Hmmm.. am dat zoom și da, ți se vede s****l. Ăla cam trebuia să rămână pentru iubit și viitorul copil”, a comentat un fan. „La ce ochișori superbi ai, puteai să pozezi și într-un sac, că tot frumoasă erai. Nu te transforma într-o altă divă sexy, că e plin...Deja sexualitatea este peste tot”, a fost părerea unui alt internaut.

„Eu şi Gianina suntem diferite, e firesc să fie aşa, pentru că Gianina e un personaj. Eu tot timpul am văzut-o pe Gianina ca pe o tipă naivă, simpatică şi mi-am dorit-o înainte de toate să fie pe placul telespectatorilor, adică oamenilor să le fie drag să o privească şi să o vadă în tot felul de situaţii mai mult sau mai puţin haioase. În comun nu avem mari trăsături, dar e foarte tare, mie îmi place foarte mult să mă joc de-a Gianina”, a declarat actriţa într-un interviu pentru „Adevărul”, în urmă cu ceva vreme.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5