Giani, fostul soț al Biancăi Rus, este sătul de scandal: «Nu mai vreau nici verigheta înapoi»

bianca-rus-cununia.jpg

bianca rus sot
Bianca Rus și Giani, în ziua cununiei civile
Foto: arhivă personală

Încurcate sunt căile în amor. Asta ne pot spune cu mâna pe inimă Bianca Rus (31 de ani) și Antonio Luigi Gottschling (31 de ani), alias Giani, bărbatul cu care bruneta s-a iubit pătimaș mai bine de un an și cu care acum se află în plin scandal de divorț. După ce, în ultimele luni, și-au adus acuzații grave unul celuilalt, iată că bărbatul ne-a mărturisit recent că nu mai vrea nici măcar un leu de la artistă după divorț.

Bianca Rus și Giani au crezut că sunt suflete pereche, însă timpul le-a dovedit că s-au înșelat amarnic! Au făcut nunta anul trecut în luna octombrie, însă au divorţat cu scandal, chiar înainte de Sărbători. Toate certurile au pornit de la bani. El i-a cerut după separare 7.000 de euro, verigheta și o parte din banii de la cununia civilă, însă  bruneta a refuzat să îi mai dea înapoi vreun leu, din cauză că Giani i-ar fi tocat mulți bani în luna de miere petrecută în Dubai.

bianca_rus_slaba.jpg

bianca rus slaba
Bianca a dat jos zeci de kilograme
Foto: arhivă personală

După tot scandalul mediatic și acuzațiile dure aduse unul celuilat, se pare că Giani a decis să se retragă din acest tam-tam și să îi ceară Biancăi Rus doar divorțul, nu și banii pe care îi voia inițial. “Nu am mai vorbit cu Bianca, nu avem ce să mai comunicăm. Nu are cum să îmi pară rău după o asemenea persoană, mai ales după cele petrecute între noi doi. Nu mai vreau niciun leu de la ea, acum îmi doresc să se rezolve cu divorțul. Singurul lucru la care țin și nu vreau să îl păstreze ea este numele meu”, a declarat Giani pentru Click!

Au făcut nuntă ca-n povești

De dragul iubitului, la începutul anului 2018, Bianca Rus și-a operat stomacul și astfel a reușit să slăbească cu câteva luni înainte de nuntă peste 40 de kilograme. Pentru că a vrut să fie o mireasă suplă şi frumoasă, a pus lacătul pe frigider de dragul lui Giani. Nunta s-a desfăşurat ca-n poveşti și a urmat chiar şi o lună de miere romantică.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1