Giani din «Las Fierbinţi», accident cu nevasta în maşină

mare34324.jpg

Giani și șoferul neatent au căzut la pace după ce au evaluat pagubele
Fotografii: Blitz

În serialul “Las Fierbinţi” e şmecheraş şi gagicar, însă în viaţa de zi cu zi, Constantin Diţă, alias Giani, este un familist convins şi un actor care nu se lăfăie în lux. Zilele trecute, aflat la volanul bătrânului său Peugeot din anii ‘90, Giani a fost implicat într-un accident rutier, în zona Pantelimon.

Aseară l-aţi urmărit la PRO TV, într-un nou episod din “Las Fierbinţi”, serialul-fenomen lansat în 2012 şi la care se uită, în medie, 2 milioane de români.

actor767867.jpg

Actorul Constantin Diţă

 

Ei bine, dacă din film îl ştiţi drept un magnet pentru belele şi încurcături, iată că nici în viaţa de zi cu zi Giani nu este departe. Marţi, pe 7 martie, actorul Constantin Diţă (37 de ani) se ducea spre casă, în comuna Pantelimon, la volanul unui Peugeot 406 din anii ‘90, care acum nu costă mai mult de 800 de euro. În dreapta se afla soţia lui, Raluca, femeia care i-a dăruit doi băieţi, mezinul venind pe lume în iulie 2015.

fund8979876.jpg

Mașina a fost șifonată în zona portbagajului

Actorul a pornit regulamentar, pe culoarea verde a semaforului, iar la un moment dat s-a trezit lovit din spate de un şofer neatent, care conducea o Skoda Superb. Mai mare a fost sperietura decât paguba, iar asta s-a văzut şi din îngrijorarea lui Giani faţă de soţia sa.

sotia767.jpg

Raluca, soția actorului, îngrijorată după accident

 

Fotoreporterii Click! s-au aflat acolo şi au surprins totul în detaliu. Giani s-a asigurat că Raluca nu s-a lovit, a liniştit-o mai întâi şi abia apoi a mers să discute cu şoferul care l-a accidentat. La început a fost ceva mai răstit, nervos, însă şi-a reglat repede tonul. Ambii conducători auto au căzut de acord să rezolve amiabil incidentul, asta pentru că pagubele au fost minore. Giani, care este şofer din vara lui 2015, s-a ales cu maşina uşor “şifonată” şi zgâriată în zona portbagajului.

Loading...
 
 

Citește și

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1