Gheorghe Visu a împlinit 68 de ani. În ce ipostază casnică s-a fotografiat actorul

v114-2.jpg

Gheorghe Visu (68 de ani)

Celebrul actor Gheorghe Visu şi-a serbat ieri ziua de naştere, însă, deşi a împlinit 68 de ani, e plin de energie, dar şi de umor, postările sale pe conturile sociale fiind cu tâlc. Deşi a pozat în ”barosan”, în seria ”State de România”, iată că, în realitate, este cu totul diferit de personajul care avea să-i aducă notorietatea.

Gheorghe Visu este plin de fiţe, în telenovela ”Moştenirea”, redifuzată în această vară de postul de televiziune PRO 2. Are o armată de menajere şi, ca să i se aducă friptura cu cartofi prăjiţi doar pocneşte din degete.

v214_foto-3-2-col-cu-masa.jpg

Soţia Luminiţa îi dă indicaţii când bagă un scaun în portbagaj

Iar dacă soţia lui din serial, ”Flăcărica”, rol interpretat magistral de Carmen Tănase, îi face pe plac de frică să nu-şi ia vreo scaltoagă, iată că, în viaţa reală, State Potcovaru este un adevărat familist. Mai mult, este şi un bun gospodar, dovadă stând amuzanta fotografie de pe conturile lui sociale, în care se sprijină de aspirator.

A postat şi un comentariu: ”Am aspirat, am lustruit parchet, gresie, apoi am dus aspiratorul în parcare, unde l-am aspirat cu unul mai mic, apoi, înapoi în casă, l-am lustruit. M-am uitat în apartament şi am văzut că lucrurile sunt bune. Mâine dimineaţă mă voi plimba peste podelele curate cu picioarele goale, peste gresia fină care o să-mi lustruiască tălpile”.

v314-1.jpg

Gheorghe Visu s-a pozat sleit de puteri, după ce a curăţat podelele

Dacă Flăcărica i-a fost nevastă în telenovelele ”Inimă de ţigan” (2007), ”Regina” (2008), ”State de România” (2009) şi în ”Moştenirea” (2010), în viaţa de zi cu zi locuieşte cu Luminiţa, o femeie bună de pus la rană şi de dragul căreia el trece adesea la munca de jos.

vuuuu14-3.jpg

A jucat alături de ”Flăcărica” Carmen Tănase în patru seriale tv

”Soţia mea e familia mea şi singurul om care-mi cunoaşte fricile. Recunosc că mă las puţin influenţat de ea. Norocul meu cel mai mare este armonia care a plutit întotdeauna în casa noastră. Şi asta pentru că eu fac ce vreau şi soţia mea la fel”.

Iar în urmă cu ceva vreme, Gheorghe Visu a fost surprins de fotoreporterii Click!, în timp ce se chinuia să bage în portbagaj câteva scaune de bucătărie, sub atenta supraveghere a nevestei lui cu acte. 

Loading...

Citește și

  • Azi, 2 iulie, marele actor Gheorghe Visu împlinește 67 de ani, iar aniversarea îl găsește alături de prieteni și de familie. Mai mult, de o vreme, State de România are o pasiune superbă, căreia îi acordă multe ore de trudă.

  • Timp de cinci ani l-a interpretat pe State Potcovaru în serialele de televiziune produse de MediaPro, însă acum actorul Gheorghe Visu are parte de o nouă provocare. Actorul a primit rolul din lungmetrajul „Câini”, pentru care “a pus lacătul” pe frigider.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1