Gheorghe Turda, lovitură dură pentru iubita tinerică: «Nimeni nu o va înlocui pe soţia mea!»

6-7-vedete-2-col-ghe-turda.jpg

gheorghe turda nicoleta voicu
Gheorghe Turda şi Nicoleta Voicu sunt împreună de la Crăciun, dar rapsodul nu are de gând să o ia de nevastă
Foto: arhivă personală

Chiar dacă acum pare că trăieşte a doua tinereţe alături de Nicoleta Voicu (47 de ani), mai mică decât el cu 23 de ani, în fapt Gheorghe Turda (70 de ani) susţine că iubita nu l-a convins nici pe departe să se căsătorească a doua oară. Artistul a explicat că nimeni nu o poate înlocui pe mama fetelor lui, regretata Elisabeta Turda, femeia cu care a format un cuplu 37 de ani.

Gheorghe Turda şi Nicoleta Voicu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de jumătate de an, dar relaţia lor nu are şanse să se oficializeze nici măcar în viitorul apropiat. Interpretul de muzică populară a fost dureros de sincer cu actuala lui parteneră, care dacă avea planuri de nuntă, trebuie să le abandoneze. Întrebat dacă ar vrea să se căsătorească, Ghoerghe Turda a fost extrem de tranşant în declaraţii.

"Am fost căsătorit o singură dată şi soţia mea nu va fi înlocuită cu nimeni. Ea seamănă foarte mult cu soţia mea, ca poziţie artistică, şi fetele mele o iubesc. Nu are sens să ne căsătorim, nici ea nu vrea, nici eu" a spus solistul stârnind o oarecare uimire pe chipul iubitei care nu se aştepta ca el să respingă din start varianta unei căsătorii. 

Gheorghe Turda şi Nicoleta Voica locuiesc împreună şi sunt nedespărţiţi de la evenimente. În urmă cu nouă ani, îndrăgitul cântăreţ de muzică populară a fost pus la grea încercare. Soţia lui, Elisabeta, femeia care i-a fost alături timp de 37 de ani, a pierdut lupta cu leucemia.  

 

Loading...

Citește și

  • Trăieşte o a doua tinereţe la 70 de ani! Gheorghe Turda are din toamnă o iubită mai tânără decât el cu 23 de ani. E vorba despre interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu (47 ani), care îl însoţeşte peste tot, semn că se înţeleg foarte bine şi că tânăra a trecut ”probele” şi a devenit iubita oficială a cântăreţului de muzică populară.

  • Pe 6 martie a împlinit 70 de ani, însă vestitul solist de muzică populară Gheorghe Turda continuă să facă cuceriri în rândul sexului frumos. Toamna trecută, interpretul de muzică populară a cucerit inima unei colege de breaslă, mai tânără cu 23 de ani decât el. Este vorba despre Nicoleta Voicu, în vârstă de 47 de ani.

  • Fără dubii, Gheorghe Turda a avut parte de cele mai frumoase femei în viaţa lui. Interpretul de muzică populară ţine standardele sus şi şi-a găsit o doamnă la fel de elegantă şi de distinsă precum fosta iubită, Lucia Lazăr, mama Alinei Puşcaş, de care s-a despărţit anul trecut.

  • Despărţirea lui Gheorghe Turda de iubita lui, Lucia Lazăr, mama Alinei Puşcaş, după 5 ani de iubire, a căzut ca un trăsnet pentru cei care îi considerau un cuplu exemplar. Apropiaţii lor ştiau însă că relaţia lor ”scârţâia” de ceva vreme. Lucia regretă acum sacrificii făcute pentru bărbatul care a dezamăgit-o.