Gheorghe Turda îi dă replica Stelianei Sima: ”De la bărbați pornea toată bârfa”

gheorghe-turda.jpg

Gheorghe Turda

Gheorghe Turda îi răspunde colegei sale, Steliana Sima, care l-a făcut îmbârligător și parșiv. Artistul spune că nu a făcut aceste lucruri și că doar a vrut să o pună în gardă.

”Niciodată nu am chemat-o la mine decât când o puneam în gardă. Era subordonata mea, cum să le îmbârlig? La cultura ei… A spus niște lucruri foarte urâte. Dar cine și-a căutat asta își va găsi, pentru că eu nu mă opresc aici. Am protejat-o și am ținut la ea! Nu mă interesează relațiile ei cu colonei și generali, nici cum și-a luat diplomele, nici câte case a obținut… Cred că totul a pornit de anul trecut, când i-am dat o nuntă, unde trebuia să cânt și eu. Regula jocului este că atunci când îi dau cuiva un favor, persoana respectivă e obligată să îți dea 10 % din gaj. Ea s-a făcut că plouă! Nu a recunoscut și cred că de aici a pornit toată discuția aceasta. Evenimentul nu s-a ținut și nu se știe dacă se mai ține sau când anume. Problema cu gradul militar ce o privește pe ea, pentru că nu știe cum stau lucrurile, dar noi știm cum și-a luat ea gradul în minister. Este foarte urât din partea ei! Cu gradul, lucrurile stau așa: când treci în rezervă, cum am trecut eu, ți se acordă de la colonel la general pentru meritele tale artistice, nu oricum! După ce a venit ea la conducere a distrus tot ce am făcut eu. Eu am adus de la 15 oameni la 86, atâția aveam în subordine, ea n-a adus nimic! Ea doar a distrus totul! Fișa postului era de șef comandă la Ansamblu Ciocârlia, nu director. După ce te ajută omul. Ar trebui să fie mândră că am pus-o în gardă, la ce cloacă de bârfitoare erau acolo!", a izbucnit Gheorghe Turda, pentru Click!

steliana-sima-gheorghe-turda.png

Gheorghe Turda a fost "tocat" de Steliana Sima

Dar fiecare răspunde pentru faptele lui! De la bărbați pornea toată bârfa… Fiecare cum își așterne, așa doarme! A intervenit invidia, iar toate lucrurile acestea nu au nicio relevanță pentru mine. Mie, gradul de general mi l-a dat președintele. După plecarea ei, ansamblul a rămas fărâmițat, nu se va mai putea repara niciodată”, a declarat pentru Click! Gheorghe Turda.

Citește și:

Steliana Sima îl desființează pe Gheorghe Turda: „Este mincinos, îmbârligător și parșiv”

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1