Gestul emoţionant pe care Loredana Groza l-a făcut pentru tatăl ei

7_4-bula-loredana.jpg

Fotografii: Blitz

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

E una dintre cele mai apreciate soliste din România, dar Loredana Groza (48 de ani) nu uită de unde a plecat şi cui trebuie să-i fie recunoscătoare. Pentru vedetă, părinţii sunt fiinţele cele mai dragi, alături de fiica ei, Elena. Şi, cu fiecare prilej, diva demonstrează cât îi iubeşte.

Loredana Groza îşi iubeşte la nebunie familia. “Părinţii mei m-au alintat, chiar dacă nu erau bogaţi. Încercau să îmi facă pe plac. Dacă doream o păpuşă, mă rugam la Moşul să mi-o aducă. Şi făceau eforturi să o am. Dar pentru asta a trebuit să fiu cuminte şi să învăţ bine mereu”, declara artista acum câţiva ani. Acum a venit rândul ei să facă orice pentru părinţii ei. Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe tatăl Loredanei plecând de la vila din Pipera unde locuieşte solista împreună cu soţul ei, Andrei Boncea, şi cu fiica lor, Elena.

 

Dar Vasile Groza nu a plecat pe jos, ci cu un superb BMW X5, în valoare de 50.000 de euro, condus de un şofer. Iată că Lori îşi tratează regeşte părintele! Vasile Groza a mers la un oficiu poştal, tocmai în zona Tineretului.

 

La ieşirea din poştă, tatăl Loredanei n-a mai găsit maşina parcată în acelaşi loc şi a fost nevoit să o caute circa 10 minute, efort destul de mare pentru bătrânul de 81 de ani. Vasile Groza este celebru nu doar pentru că este tatăl vedetei Loredana Groza, ci este un cunoscut şi apreciat poet şi prozator.

7_1-2col-190.jpg

Tatăl Loredanei are 81 de ani şi este un cunoscut poet şi prozator

 

A publicat patru volume de poezie şi a scris nenumărate piese de teatru pentru copii. De asemenea, a fost distins cu Diploma de excelenţă în cultură acordată de Societatea Culturală Apollon pentru întreaga activitate literară, în anul 2010. Pâna la pensionare, Vasile Groza a lucrat la Fabrica de Confecţii Industriale Oneşti, iar soţia sa a fost învăţătoare. În prezent, amândoi au grijă de nepoţii lor: fiica Loredanei, Elena (20 de ani), şi băieţelul lui Cristi Groza, fratele artistei.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5