Gest superb! Ce și-a scris Bogdan Ionescu pe mână și pe geacă!

bogdan-ionescu-copii_1.png

bogdan ionescu copii
Bogdan Ionescu, alături de Sofia și de Traian Junior
foto: arhivă personală

Bogdan Ionescu (39 de ani) s-a despărțit de Elena Băsescu (38 de ani), însă ține enorm la copiii lor, Sofia Anais (5 ani și 5 luni) și Traian Junior (4 ani), și și-a tatuat numele lor pe mână și pe o geacă. În anul 2016, Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au decis să o ia pe drumuri separate după patru ani de mariaj. Copiii au rămas în custodia ei, iar el are grijă să fie un tătic responsabil și prezent în viața micuților.

Ruptura de soție nu a schimbat relația lui cu copiii, spune Bogdan Ionescu. „Am pentru ce lupta în viață, viața mi s-a schimbat radical de când mi-am strâns în brațe pentru prima dată copiii”, ne-a mărturisit Bogdan Ionescu, alias Syda, întrebat despre cei doi prichindei pe care îi are împreună cu Elena Băsescu, Sofia Anais (5 ani și 5 luni) și Traian Junior (4 ani).

Bogdan Ionescu vrea să-și petreacă vacanța de vară alături de copii

Chiar dacă au divorțat, afaceristul nu a încetat să își viziteze copiii și să petreacă vacanțele împreună. Însă, pe lângă grija pe care le-o poartă, Bogdan Ionescu și-a tatuat pe mână și pe o geacă de piele numele celor doi micuți pentru ca atunci când nu sunt lângă el să își aline dorul. „Când s-au născut mi-am tatuat numele lor pe mână și acum și pe o geacă. Important nu este ce se vede prin exterior, ci că am numele lor inscripționate în inimă. Îmi fac planuri cu cei mici pentru la vara, momentan mă gândesc la o vacanță la mare cu ei, să ne distrăm cum o face cel mai bine un tată pentru copiii lui, dar să vedem ce apare pe parcurs. Sunt foarte mândru de ei când îi văd cum cresc armonios”, a declarat Syda pentru Click.ro.

bogdan-ionescu-geaca-imprimeu-nume-copii-2.png

geaca
Geaca imprimată cu numele celor doi copii
foto: arhivă personală

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu își împart timpul cu copiii

În urmă cu o lună și jumătate, Bogdan Ionescu declara pentru Click.ro cum se înțelege cu fosta soție, la doi ani și jumătate de la divorț: „Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și minivacanțele lor, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”.

bogdan-ionescu-mana-tatuaje-nume-copii.png

bogdan ionescu
Și tatuajul de pe antebraț conține numele copiilor
foto: arhivă personală

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au divorţat după patru ani de mariaj

Vestea divorţului dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu a căzut ca un trăsnet pe 2 septembrie 2016, când cei doi au confirmat pe Facebook că nu mai formează o familie. La scurt timp au apărut și zvonurile conform cărora Syda ar fi înșelat-o pe Elena. La o lună de la divorț, bruneta a spus însă lucrurilor pe nume. „Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai înţelegeau. De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm… A fost o decizie pe care am luat-o în urmă cu mai multe luni, cântărită şi întoarsă pe toate părţile”, a spus EBa pentru Viva. Cei doi s-au căsătorit la 1 septembrie 2012, după trei ani de relaţie. În ciuda acestei situații, Bogdan Ionescu este mândru de tatuajul cu numele copiilor lui.

Loading...

Citește și

  • bogdan ionescu elena basescu

    Bogdan Ionescu (39 de ani) a luat o decizie radicală după ce a încheiat anul cu o despărțire și l-a început cu o alta. Fostul ginere al lui Traian Băsescu s-a săturat de scandalurile cu iubitele, așa că, cel puțin pentru o vreme, nu mai vrea să mai audă de femei. El ne-a vorbit despre relația strânsă pe care o are cu cei doi copii, dar și despre fosta soție, Elena Băsescu.

  • Elena Basescu Bogdan Ionescu

    Imagini senzaționale surprinse de fotoreporterii Click! cu foștii soți Elena Băsescu și Bogdan Ionescu. Pe cei doi îi mai leagă doi copii superbi, așa că interacționează aproape zilnic. Și se pare că mezina președintelui se simte încă bine în compania lui Syda, căci e toată numai un zâmbet când se văd.