George a lăsat televiziunea pentru afacerea cu pijamale

g16-7-2-col-george.jpg

George Papagheorghe (35 de ani)

Anul acesta nu i-a mers foarte bine lui George Papagheorghe (35 de ani) în televiziune, căci după ce a părăsit Antena 1 pentru Kanal D, apariţiile sale n-au fost foarte constante.

Jorge sau George, cum i se spune acum, ne-a explicat de ce s-a retras recent de la Kanal D.

“Televiziunea am lăsat-o acum pe planul al doilea, pentru că am proiectele de suflet, cu muzica şi cu studioul, dar şi afacerea cu pijamalele. Nu ştiu dacă emisiunea «Super Potriveala» a avut sau nu succes, dacă a fost difuzată doar de două ori, în luna septembrie. Nici nu ne puteam da seama. De la «Bravo, ai stil!» m-am retras pentru că aveam nevoie de mai mult timp pentru proiectele personale”, a declarat George pentru Click!

g26-7-2-col-george.jpg

George a debutat în modă cu o colecție de pijamale

 

Alături de Victor Slav și de Bogdan Vlădău, George nota concurentele cu “like” sau “dislike”. În locul lui a venit acum Alex Velea. În octombrie, George a lansat o colecție de pijamale din mătase, iar articolele se vând cu prețuri cuprinse între 149 și 899 de lei. 

Loading...

Citește și

  • george pijamale colectie

    Anul acesta nu i-a mers foarte bine lui George Papagheorghe (35 de ani) în televiziune, căci după ce a părăsit Antena 1 pentru Kanal D, apariţiile sale n-au fost foarte constante. Jorge sau George, cum i se spune acum, ne-a vorbit despre muzică şi despre afacerea cu pijamale, dar și despre colaborarea cu Kanal D.

  • sotie george

    Sărbătoare mare acasă la Andreea Bănică! Artista își botează băiețelul, pe Noah Andrei, duminică, 7 mai, cu mari emoții și bucurie în suflet. Apropiată de fanii ei, vedeta a publicat un clip pe Facebook, cu mai puțin de două ore înainte de a porni spre biserica unde-și creștinează cel de-al doilea copil.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1