George Burcea vrea să fie «băiat rău» într-un nou serial la Antena 1

baza-george-burcea.jpg

George Burcea ar putea fi vedetă la Antena 1

Pe 10 martie, Andreea Bălan (35 de ani) împreună cu naşii Monica Davidescu (47 de ani) şi Aurelian Temişan (47 de ani) şi câţiva prieteni foarte buni petreceau de ziua Clarei, născută pe 4 martie 2019, zi în care i-au şi rupt turta.

Se pare că tatăl micuţelor, actorul şi scriitorul George Burcea (32 de ani), a stat foarte puţin la petrecere, pentru că avea de rezolvat lucruri legate de propria carieră. Click! a aflat că în timp ce familia lui petrecea, actorul se afla la un casting organizat de producătoarea Ruxandra Ion (63 de ani) pentru noul proiect de serial de televiziune care va apărea din toamnă la Antena 1.

12-baza-george-burcea-andreea-balan.jpg

Andreea Bălan a serbat-o pe Clara la 1 an

 

George Burcea şi alți zeci de candidaţi, actori înalţi, bine făcuţi, au dat probe pentru rolul principal din viitorul proiect. Dacă va obține sau nu rolul masculin principal, de „băiat rău”, rămâne de văzut în viitorul apropiat. Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit acum o lună după ce el a fost prins conducând sub influența drogurilor. Actorul a recunoscut că a consumat cocaină, însă a spus că nu e dependent de stupefiante. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1