George Burcea continuă războiul declarațiilor la "Ferma": «Mi-a spus că nici în 20 de ani nu voi face banii ei»

deschidere-balan-divort.jpg

divort
Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea este presărat cu acuzații și vorbe dure
Sursă foto: Colaj Click!

George Burcea a părăsit competiția "Ferma: Orășeni versus săteni", însă telespectatorii pot vedea în continuare amănunte din duelul dintre el și colega de trupă a fostei sale soții, căci producția este una înregistrată. Războiul acuzațiilor a continuat până în momentul în care George a fost eliminat, ambii protagoniști aurncând vorbe dure.

Sosirea Andreei Antonescu în competiția de la PRO TV i-a tulburat liniștea lui George Brucea, care a fost nevoit să își justifice public multe atitudini și declarații. Fostul soț al Andreei Bălan a rupt tăcerea și a făcut, la rândul său o serie de dezvăluiri care nu o pun într-o lumină prea bună pe artistă. Andreea Antonescu a jucat rolul avocatului, menționând că o leagă o prietenie adevărată de a cărei imagine este pătată acum de vorbele aruncate de către George. 

george-burcea_0.jpg

george burcea
George Burcea a vorbit, pe larg, despre divorțul de Andreea Bălan, la Ferma
Sursă foto: PRO TV

Deși a părăsit competiția, înregistrarile în care George vorbește despre relația tensionată pe care o are cu fosta soție, dar și cele în care se află în conflict deschis cu prietena ei, Andreea Antonescu, continuă să fie scoată la iveală amănunte neștiute despre un divorț complicat. 

Războiul declarațiilor continuă la Ferma. George Burcea, acuzații dure la adresa Andreei Bălan

„Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei…nu-i fac Andreei Antonescu, că Andreea nu simte nimic. Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă, (n.r.) Andreei Antonescu) pentru că au muncit și au făcut foamea aici” a spus George Burcea, la finalul unei zi petrecure în Ferma.

andreea-balan-andreea-antonescu_0.jpg

andreea balan si andreea antonescu
Andreea Antonescu a intervenit în conflictul dintre colega sa de trupă și fostul soț al acesteia, actorul George Burcea
Sursă foto: Arhivă personală

„Nu are nicio legătură ce aveți voi acasă, cu situația de aici. Ai fost căsătorit doar cu jumătate din Andre, nu? Ele două sunt prietene foarte bune, au cântat o viață” a completat și Mihaela Rădulescu, încercând să aplaneze conflictul care risca să degenereze. 

George Burcea continuă seria dezvăluirilor legate de mariajul eșuat 

George Burcea a mărturisit că Andreea Bălan l-a făcut să se simtă foarte prost de nenumărate ori și că i-a spus că niciodată nu va ajunge să aibă o situație financiară la fel de bună precum a ei. „Da, doar că ele două formează un întreg. Din orgoliu, aș da imunitatea altei persoane. Eu cu tine nu am venit să mă cert, Andreea. Ai crezut că eu te-am atacat și ai vrut tu să mă ataci pe mine… Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu, în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri. Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei", a declarat George. 

Loading...
 
 

Citește și