Gemenele lui Cristi Borcea au împlinit 1 an. Poza de familie care a "topit" Internetul

untitled.png

cristi borcea valentina pelinel si gemenele
Rania şi Indira au împlinit 1 anişor pe 1 martie
Foto: Arhivă personală

Ziua de 1 martie este una cu adevărat specială pentru Cristian Borcea şi Valentina Pelinel, căci gemenele lor împlinesc un an. Aşa cum ne-au obişnuit cei doi soţi au împărtăşit bucuria pe care o simt cu prietenii virtuali şi au distribuit o fotografie în care se poate citi fericirea.

Ziua de 1 martie nu este doar cea care anunţă venirea primăverii, ci un motiv întemeiat de zâmbete şi recunoştinţă în famiia Borcea. Valentina şi Cristian Borcea le sărbătoresc pe fetiţele lor, care împlinesc un an. 

De când a ieşit din închisoare, Cristian Borcea şi Valentina Pelinel dovedesc că arestarea fostului acţionar de la Dinamo nu a reprezentat o piedică în calea iubirii lor, ci un impas pe care au reuşit să îl treacă cu brio şi care a contribuit la consolidarea legăturii lor, devenită astfel mai puternică. Nu de puţine ori Valentina a încărcat imagini car eilustrează fericirea conjugală pe contul personal de Instagram, lăsând de înţeles că viaţa sa este mai frumoasă decât basmele. Fie în vacanţe exotice, acasă sau la diferite evenimente, cei doi soţi par la fel de îndrăgostiţi ca în prima zi şi nu se sfiesc să îşi facă declaraţii de dragoste.

tablou.jpg

cristi borcea valentina pelinel si gemenele
Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, alături de gemenele Indira şi Rania
Foto: Arhivă personală

Nici cu ocazia zilei de naştere a fiicelor Valentina nu a făcut o excepţie şi a imortalizat un moment de afecţiune care a topit inimile şi celor mai mari critici. Ea a distribuit o imagine în care Cristian îşi ţine în braţe cele două fiice, sorbindu-le din priviri. Alături de fotografie, Valetina a scris un scurt mesaj: "Mărţişoarele noastre împlinesc astăzi un anişor"!. Gemenele sunt foarte drăgălaşe, deşi nu sunt identice,una dintre ele moştenind mai mult trăsăturile mamei, în timp ce o alta pare să amintească de fostul acţionar dinamovist. 

untitled.png

cristi borcea alaturi de gemene
Cristi Borcea alături de gemenele sale, la împlinirea unui an
Foto: Arhivă personală

Cristian Borcea, condamnat în dosarul retrocedărilor de teren din Constanţa

Cristian Borcea executa în Penitenciarul Jilava o condamnare de 5 ani închisoare în dosarul Retrocedărilor terenurilor din Constanța, în care a prejudiciat statul român cu 28 milioane de euro. Pe 11 septembrie 2019, magistraţii au aprobat cererea fostului acţionar dinamovist de eliberare condiţionată, motivând că Borcea a fost stăruitor în muncă în penitenciar, a participat la programe şi a dat dovadă de „îndreptare”, iar faptele pentru care a fost condamnat nu pot duce la concluzia că scopul pedepsei nu a fost atins.

În același dosar, au mai fost condamnați Nicuşor Constantinescu - 5 ani cu executare, Dragoş Săvulescu - 5 ani şi jumătate cu executare, notarul Aurel Jean Andrei - 2 ani cu suspendare (cu 4 ani termen de încercare), Radu Mazăre – 9 ani cu executare. Borcea a fost încarcerat în luna februarie 2019, după ce se bucurase de libertate în sânul familiei numai șapte luni. În 2 iulie 2018, el a fost eliberat condiționat din închisoare, unde a executat 4 ani și 4 luni din condamnarea de 6 ani și 4 luni în Dosarul Transferurilor.    

Are nouă copii cu patru femei

Fostul acţionar dinamovist a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (21 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (16 ani). 

În timpul mariajului, Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu. Pe prima a cunoscut-o în 2003, când blondina a renunţat la cariera în modă. Ea i-a fost amantă fostului acţionar de la Dinamo până în 2011, când acesta a hotărât să divorţeze de Mihaela şi să o ia de soţie pe Alina. Deşi spunea că o iubeşte enorm, Borcea a înşelat-o şi pe Alina, nu doar pe soţia sa.

19023387_1359866110771529_2561215456997038303_o.jpg

cristi borcea valentina si milan
Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, împreună cu fiul lor, Milan
Foto: Arhivă personală

În 2007 a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, din iubirea lor, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 12 ani. Alina Vidican i-a dăruit o fetiţă şi un băieţel, pe George Alexandru (7 ani) şi pe micuţa Gloria (4 ani). 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1