Gelozia a reaprins războiul? Misty și Andreea Bălan «se ceartă» din cauza lui Keo: «Să tacă și să rămână în anonimat»

balan_misty.png

Andreea Bălan și Misty
foto: Instagram

Cine ar fi crezut că o poveste încheiată acum 6 ani mai poate stârni atâtea intrigi, controverse, acuzații și gelozii. Iată că triunghiul Misty-Keo-Andreea Bălan s-a reactivat și a dat naștere unor situații care fac vâlvă în mediul online. Cele care se împung cu vorbe sunt Misty și Andreea Bălan, căci Keo preferă să tacă și să urmărească "războiul" de pe margine.

Cum a început totul? Andreea Bălan, despărțită recent dar nedivorțată încă de actorul George Burcea, a dat câteva like-uri la postările de pe Instagram ale fostului iubit, Keo. Keo, de care Andreea s-a despărțit în 2014, după 8 ani de relație, are acum o familie cu Misty (Alexandra Pavel), cei doi devenind părinți de fetiță în ianuarie 2018.

andreea-balan-il-urmareste-pe-keo-4.jpeg

Like-ul Andreei Bălan la interpretarea lui Keo

Like-urile Andreei Bălan la postările în care Keo cântă la pian au fost semnalate de ciao.ro, care a publicat și dovezi, adică printscreen-uri. Imediat au început să apară speculații că solista Andreea Bălan ar fi interesată de fostul iubit și că prin aprecierile ei la pozele în care Keo apare singur, adică fără soție și fără copil, ar dori să transmită anumite mesaje. Am urmărit și noi fotografiile respective și am oberservat că aprecierile de la andreeabalanofficial.ro au dispărut. Semn că solista s-a sesizat. Însă aceste aprecieri au fost observate și de Misty, care le-a răspuns fanilor de pe instagram.

Misty: "Într-adevăr există niște like-uri recente"

Ciao.ro publică și reacția lui Misty la întrebările fanilor. Iată ce a fost întrebată și ce a răspuns:

  • “După marele divorț al anului, am fost puțin stalker-iță, recunosc, și am observat că <<ea>> i-a dat follow și like-uri iubitului tău. Nu ți se pare deplasat din partea ei?”, este una din întrebările pe care Misty a primit-o.

“Neața, dragilor. Bună, Andra. Am primit aseară întrebările de la tine însă le-am lăsat pentru astăzi pentru că era destul de târziu. (…) Îmi cer scuze pentru întârziere, dar a trebuit să mă opresc și să întrerup pentru Arya (fetița ei) care voia să pape. Andra, cred că universul nu vrea ca eu să răspund la această întrebare pentru că nu găsesc timp, Arya mă solicită foarte tare. Am intrat și eu pe pagina lui Keo să văd despre ce vorbești și într-adevăr există niște like-uri recente pentru că acele postări sunt recente, chiar din această perioadă de carantină. Însă, dacă sunteți puțin atenți, există niște like-uri doar la acele postări în care Keo cântă la pian. Nu există like-uri la o postare cu Keo și Arya sau la o postare cu noi trei. Așadar, putem interpreta și, bineînțeles, necunoscând scopul sau intențiile pentru care clar a ținut neapărat să-și facă simțită, cunoscută prezența pe pagina lui Keo prin acele like-uri, strict la acele postări în care Keo cântă, foarte frumos că întotdeauna, la pian, putem deci interpreta că îl reapreciază ca artist“, a răspuns Misty.

misty-keo.png

Misty, Keo și fetița lor
foto: Instagram
  • “Andreea Bălan îl urmărește pe Keo și îi pune like… nu te deranjează asta?”, întreabă un alt fan de pe Instagram.

“Nu mă deranjează deloc. Keo este un artist foarte talentat și foarte apreciat de o țară întreagă și vă invit și pe voi să urmăriți acele filmulețe cu Keo interpretând la pian. Îmi pare rău pe de o parte că v-am răspuns la aceste întrebări pentru că nu fac altceva decât să alimentez ceea ce va urma să apăra în presă din cauza sau datorită acestor like-uri pe care voi le-ați observat și de care m-ați informat pentru că habar nu aveam, iar eu greșesc foarte mult răspunzându-vă vouă acum la aceste întrebări. De cele mai multe ori, tăcerea este de aur și așa am procedat întotdeauna pentru liniștea familiei mele, pentru mine, pentru fericirea mea. Dar pe de altă parte, pe undeva… cred că simțeam nevoia. De asemenea, și eu, uneori, din diferite motive, fie din curiozitate, plictiseală, din plăcere, admirație, apreciere, urmăresc anumite pagini, da? …dar o fac din umbră. Nu simt nevoia să-mi fac cunoscută și simțită prezența pe acele pagini tocmai pentru că știu că voi crea astfel de discuții pe subiecte controversate și de titluri senzaționale în presă care, cu siguranță, vor urma să apară”, a conchis Misty.

andreea-balan.jpg

andreea balan
Andreea Bălan trece printr-o perioadă grea
foto: Tibi Clenci

Reacția ironică a Andreei Bălan: "Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor"

Solista a făcut o referire pe Instagram la întreaga situație. De remarcat că a fost ironică și a trimis câteva săgeți clare către Misty. „Vreau să dezmint ceva ce a apărut astăzi în presă, cum că eu aș vrea să mă împac cu un fost iubit. Nu, nu vreau să să mă împac cu nimeni din trecutul meu. Odată ce un capitol este încheiat, este bine încheiat și nu mă reîntorc acolo. Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu, dar asta nu înseamnă că nu pot să apreciez o reprezentație muzicală, dacă îmi place, pentru că sunt artist. Iar persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Deci nu vreau să mă împac cu nimeni. Să stea liniștită acolo”, a spus Andreea pe Instagram story.

Citește și:

Loading...

Citește și

  • andreea balan

    Andreea Bălan (32 de ani) este una dintre cele mai active cântărețe de la noi. Vrea să rămână în permanență în atenția publicului. Tocmai de aceea, la doar trei săptămâni de când a născut-o pe Ella, în prima jumătate a lunii octombrie, Bălanca s-a și întors pe scenă.

  • Jurata emisiunii “Ie, Românie” (Antena 1) vrea să îngroape toate amintirile care au legat-o de Keo, fostul iubit, de care s-a despărţit în aprilie 2014. După ce şi-a răscumpărat jumătatea de casă, iată că acum s-a apucat să reamenajeze un nou cuibuşor pentru familiei, din care fac parte Ella şi George Burcea, fiica şi soţul ei.