Gala UCIN. Margareta Pâslaru, lecție de stil la 78 de ani! A arătat ca o contesă cu ținuta ei rafinată

margareta-paslaru-1.jpg

Margareta Pâslaru, la Gala UCIN
foto: Gheorghe Chelu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Îndrăgita solistă a avut o apariție de vis luni seară, la Opera Națională din București, la Gala UCIN, aflată la 50 de ani de la înființare. Margareta Pâslaru a fost parcă desprinsă din filmele de epocă, având o apariție extrem de rafinată.

Margareta Pâslaru (78 de ani) a arătat ca o contesă la evenimentul de luni seara, cu mănuși din dantelă și mască personalizată cu inițiala "M" și cu o margaretă, simbolurile prenumelui ei. Doamna cântecului românesc a venit însoțită de un fotograf personal și ținea în mână o umbrelă, căci în acea seară a plouat.

margareta-paslaru.jpg

Margareta Pâslaru, apariție senzațională la gala UCIN
foto: Gheorghe Chelu

În momentul în care i-am spus că acea umbrela mă duce cu gândul la "Veronica", filmul îndrăgit al copilăriei noastre, ne-a spus doar atât: "Știu la ce va gândiți, însă aceea era o păpădie", semn că încă își amintește cu plăcere scenele din film.

margareta-paslaru-ucin.jpg

O fană a ajutat-o să își lege bareta de la încălțăminte
foto: Gheorghe Chelu

Încă de pe scările Operei, Margareta a avut problemă cu o baretă de la încălțăminte, pe care i-a închis-o la loc o fană, care s-a aplecat la picioarele ei. Solista a adoptat o ținută retro, purtând un pardesiu negru, peste care a pus piesa de rezistență a ținutei: un guler brodat, supradimensionat, alegere foarte îndrăzneață și de efect. Mănușile negre și accesoriile au completat perfect ținuta retro.

Margareta Pâslaru, premiată la Gala UCIN

Vedeta a și fost premiată la Gala UCIN-Uniunea Cineaștilor din România, cu premiul academic oferit de Președintele și regizorul Laurențiu Damian. Pe scenă, când a primit premiul, organizatorii au pus pe fundal celebra melodie "Lasă-mi toamnă, pomii verzi", cu care au crescut generații întregi. La final, vedeta a făcut o fotografie la panoul special amenajat și apoi a plecat. La un moment dat, a făcut o poză cu un fan, după care a vrut să vadă fotografia. "Lumina aceasta îmi face părul galben, iar părul meu este alb. Va rog să faceți fotografia alb negru", a punctat vedeta.

Citește și:

Margareta Pâslaru, 60 de ani de carieră şi album nou

Cum a ajutat-o socrul pe Margareta Pâslaru să plece din ţară

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5