Gabriela Cristea, petrecere de poveste pentru fetița ei. Iată cum a arătat evenimentul!

gabriela_cristea_familie.jpg

Cum a arătat petrecerea de rupere de turtă a fetiței Gabrielei Cristea
Foto Instagram

Zi specială în familia Gabrielei Cristea! Micuța ei și a lui Tavi Clonda, a împlinit duminică, 23 septembrie, un anișor, iar pe lângă sărbătorirea aniversării fetiței, Gabriela Cristea a decis să organizeze și ruperea de turtă a celei mici. Cu ocazia acestor evenimente speciale, familia și apropiații vedetei au fost invitați în curtea casei prezentatoarei TV, iar distracția a fost pe măsură.

La eveniment au fost așteptați în jur de 40 adulţi şi 20 de copii, iar petrecerea a fost organizată în așa fel încât ambele „tabere” să se distreze. Pe iarba verde din curte au fost așezate perne și pături, pesemne că tema evenimentului a fost picnicul. De asemenea, grădina a fost decorată cu baloane colorate și cu multe jucării pentru a asigura distracția celor mici.

rupere_turta1.jpg

Momentul în care micuței i s-a rupt turta
Foto: Captură Instagram

Printre invitații de seamă ai evenimentului s-au numărat nașa sărbătoritei Bella Victoria Margot, Cristina Șișcanu, Cristi Brancu, dar și o prietenă bună de-a prezentatoarei tv, Oana Roman, însoțită de fetița ei, Isabela. Meniul petrecerii a fost compus din multe dulciuri colorate, spre bucuria celor mici, însă și adulții s-au putut delecta, la rândul lor, cu delicatesele oferite de Candy Bar.

 

De asemenea, fericita mămică a dorit să marcheze acest frumos eveniment și pe rețelele de socializare, transmițând un mesaj emoționant, adresat micuței Bella Victoria Margot. „Anul trecut am avut privilegiul să trăiesc cea mai frumoasă, caldă, bucuroasă, aşteptată, dorită zi din viaţa mea. În momentul când te-ai lipit de mine, am ştiut că nimic nu a fost prea greu din ceea ce am trăit până atunci, a fost doar calea ce mă îndrepta către ţine. Azi mă uit cu dragoste, bucurie şi speranţa la ţine. Îţi mulţumesc pentru toate lecţiile din anul asta, îţi mulţumesc pentru tot. La mulţi ani, Victoria! La mulţi ani, Margotzica noastră iubita! Victorienii”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook.

cristina_siscanu_gabriela_cristea1.jpg

Gabriela Cristea, Tavi Clonda și micuța Victoria, alături de nașii ei, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
Foto Instagram

Ruperea turtei fiicei Gabrielei Cristea s-a desfășurat puțin mai diferit decât prevede obiceiul, după ce prezentatoarea TV și partenerul ei au decis să se abată puțin de la tradiție. Micuța va avea de ales câteva obiecte de pe o tăviță, așa cum se obișnuiește, acestea reprezentând personalitatea și cariera pe care cea mică le va avea în viitor, însă obiectele au fost înlocuite cu unele mai...moderne, așa cum însăși mămica Bellei Victoria Margot a mărturisit. 

 

Loading...

Citește și

  • Gabriela Cristea și partenerul ei, Tavi Clonda, s-au gândit să organizeze petrecerea de rupere de turtă a micuței lor într-un mod puțin mai diferit față de tradiționala ceremonie. Evenimentul va avea loc duminică, 23 septembrie, și va fi o dublă sărbătoare, având în vedere că cea mică va împlini un anișor. Așa cum Gabi Cristea a dezvăluit, petrecerea micuței Bella Victoria Margot se va desfășura departe de ochii curioșilor, fiind un eveniment privat și destul de restrâns, unde camerele de filmat vor fi interzise.

  • Fiica Gabrielei Cristea a împlinit un an, iar mama ei i-a scris câteva cuvinte foarte frumoase. Viața Gabrielei Cristea s-a schimbat radical de când fiica ei, Victoria, a venit pe lume. Prezentatoarea tv s-a dedicat total în creșterea copilului și se simte împlinită.