Gabriela Cristea, noi detalii despre sarcină: «Bine că nu sunt doi»

gabriela-cristea-zi-de-nastere-emisiune.jpg

Gabriela Cristea a avut emoții când a aflat că e gravidă

Gabriela Cristea are parte numai de bucurii, iar la un an de când a născut-o pe Victoria, Gabriela Cristea a anunțat că este din nou însărcinată. Vedeta a făcut anunțul într-un mod inedit, în timpul emisiunii pe care ea o moderează la Antena Stars.

Soția lui Tavi Clonda este din ce în ce mai fericită, iar faptul că urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil, este cu siguranță motivul principal. Gabriela Cristea se bucură acum de faptul că va fi mama a doi copii, însă nu i-ar fi plăcut ideea ca acum să aibă gemeni.

„Doamne, bine că nu sunt doi! Doi de-odată era prea mult. Și-așa, mă uit după un cărucior cu 2. Îi plantez pe amândoi acolo și merg cu ei, de parcă ar fi numai unul!”, a explicat Gabriela Cristea la Antena Stars.

Cum a aflat că este gravidă

"Eu nu mă așteptam să fiu însărcinată, pentru că nu mă simțeam a fi însărcinată. Țineam cură de slăbire, îmi doream așa, să facem lucruri pentru noi. Și m-am terzit că sunt într-o întârziere, ca să zic așa, nu îmi suna nimeni la ușă. Nu a venit o zi, 2, 3...și tot așa, după care, la un moment dat, am zis să vedem ce putem face, că trebuie să o sun pe doamna doctor. Dar înainte, eu sigură pe mine că nu sunt însărcinată,mi-am făcut testul așa...dar nu am terminat bine de făcut testul și am văzut două liniuțe, era să leșin. M-am dus în cameră, unde Tavi mustăcea și el și i-am zis: na de aici!", a spus Gabriela Cristea.

Loading...

Citește și