Gabriela Cristea a dezvăluit ce salariu colosal lua la «Noră pentru mama»

gabriela-cristea-antena.jpg

gabriela-cristea-salariu-kanald
Gabriela Cristea a dezvăluit salariul colosal pe care îl primea la Kanal D
Foto:Arhivă personală

Acum prezentatoare la Antena Stars, bruneta a făcut dezvăluiri despre salariul colosal pe care îl lua la emisiunea “Noră pentru mama”. A răsărit soarele pe strada Gabrielei Cristea, după ce o vreme erau semne de întrebare legate de revenirea ei în televiziune.

Odată cu plecarea de la Kanal D şi angajarea la Antena Stars, Gabi are iar undă verde să facă audienţă şi să aducă bani frumoşi în casă. Mai mult, ea plănuieşte să-şi aducă lângă ea şi soţul, cu care făcea echipă, pe vremuri, la “Te vreau lângă mine”.

Gabriela Cristea (43 de ani) s-a pus pe făcut dezvăluiri în emisiunea “Mădălin Ionescu Show”, pe care Mădălin Ionescu, naşul fetiţei sale, o realizează pe Facebook după ce a renunţat să mai prezinte „Wowbiz”, la Kanal D. În discuţia sinceră cu Mădălin, Gabriela Cristea a făcut dezvăluiri-şoc şi a mărturisit şi ce salariu a avut la Kanal D, la începuturile emisiunii “Noră pentru mama”, în urmă cu 10 ani, atunci când bruneta era regină pentru şefii turci şi un motor de audienţă pentru staţia TV.

foto_3-2_col_nora_pentru_mama.jpg

Gabriela Cristea, pe vremea când prezenta “Noră pentru mama”, la Kanal D, în anul 2007
Foto: Captură video

“Eu nu am dezvăluit această sumă, alţii au făcut-o. E adevărat, am fost plătită cu 20.000 de euro pe lună. Probabil că am câştigat chiar mai bine de un milion de euro. Vorbeam la un moment dat cu Silvia Ioniţă, fina mea, şi ea ştia ce salariu am, şi-mi zice: «Băi, când iei tu primul salariu, eu în locul tău ştii ce aş face? I-aş scoate hash şi i-aş pune în pat să mă bălăcesc, aşa». Nu am făcut asta. Sunt banii ăia, despre care toată lumea a vorbit, care au dispărut din conturile mele (n.r. face aluzie la fostul soţ, Marcel Toader, şi la procesul pe care l-a avut cu acesta). Sunt genul ăla, care pun banii la comun, sunt banii familiei. Dar nimeni nu ştie cât am muncit pentru banii aia, zilnic”, a mărturisit Gabriela Cristea.

foto_2-2_col.jpg

Acum, vedeta realizează emisiunea “Te iubesc de nu te vezi”, la Anten Stars
Foto: Captură video Antena Stars

Dar aceste lucruri sunt de domeniul trecutului, iar acum vedeta şi soţul ei, Tavi Clonda, au alte planuri. Gabriela prezintă emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, la Antena Stars, aşa că Tavi Clonda se îngrijeşte de fiica lor, Victoria (9 luni). 

Vrea să îşi aducă soţul la noua emisiune

Click! a aflat însă că din toamnă, solistul se va alătura, cu tot band, Gabrielei Cristea, în emisiune, aşa cum au lucrat şi pe vremuri, la Kanal D. „Îmi place mult noul loc de muncă, îmi place cum sunt tratată, mă respectă noii colegi”, a mai povestit Gabriela.

foto_1-4_col.jpg

Gabi Cristea şi Tavi Clonda au lucrat împreună la Kanal D, la “Te vreau lângă mine”
Foto: Arhivă personală

În toamnă vor face şi cununia religioasă

Gabriela Cristea şi tavi Clonda s-au întâlnit pe platourile de filmare ale emisiunii “Te vreau lângă mine”, de la Kanal D. În 2011, Tavi Clonda venise să dea o probă pentru a cânta împreună cu trupa sa, în cadrul emisiunii. Nu a fost dragoste la prima vedere, însă cei doi au reuşit să se cunoască pe parcurs şi să se îndrăgostească. Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt deja căsătoriți civil, însă mereu și-au dorit să ajungă şi la altar.

foto_4-2_col.jpg

Gabriela şi Tavi au o fetiţă minunată, pe care au botezat-o Bella Victoria Margot
Foto:Arhivă personală

Acest lucru se va întâmpla în toamnă, într-un cadru restrâns, cu vreo 30 de invitaţi. “Vrem să facem această căsătorie religioasă doar pentru noi. Să facem niște poze frumoase, să stăm cu fiica noastră. O să fim vreo 20-30 de persoane. O să am o rochie de mireasă spectaculoasă, cu voal, iar seara o să îmbrac o rochie elegantă. Vreau să fie departe de ochii presei. O să fie în toamnă, dar încă nu știm data. Cred că o să fie în octombrie”, a povestit Gabriela Cristea.

Loading...

Citește și

  • Gabriela Cristea se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Dacă acum câțiva ani trecea printr-un divorț răsunător, cel de Marcel Toader, iată că acum, prezentatoarea de la Antena Stars are parte de familia pe care și-a dorit-o întotdeauna.

  • După ce s-a concentrat o perioadă asupra creșterii fetiței ei, Bella Victoria Margot, și a fost prinsă cu botezul celei mici, prezentatoarea tv s-a decis să revină pe micile ecrane. Nu la Kanal D însă, acolo unde prezenta emisiunea „Te vreau lângă mine”, ci la un alt post de televiziune.

  • gabriela cristea antena stars show matrimonial

    Nu iese fum fără foc, iar zvonurile în ceea ce priveşte plecarea Gabrielei Cristea de la Kanal D s-au adeverit! Degeaba s-a luptat prezentatoarea să-şi reia locul în platoul "Te vreau lângă mine", căci şefii turci au preferat-o la cârma emisiunii pe Bianca Drăguşanu, iniţial doar înlocuitoarea brunetei. Gabriela Cristea se pregăteşte să revină pe sticlă la Antena Stars, iar prima ei emisiune, tot matrimonială, va fi difuzată, cel mai probabil în direct, la 1 mai.

  • A răsărit soarele pe strada Gabrielei Cristea, după ce o vreme erau semne de întrebare legate de revenirea ei în televiziune. Odată cu plecarea de la Kanal D şi angajarea la Antena Stars, Gabi are iar undă verde să facă audienţă şi să aducă bani frumoşi în casă. Mai mult, ea plănuieşte să-şi aducă lângă ea şi soţul, cu care făcea echipă, pe vremuri, la “Te vreau lângă mine”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1