Gabriela Cristea a ales căruciorul pentru viitorul bebeluș. Nu e unul obișnuit!

gabriela-cristea-familie.jpg

gabriela cristea
Gabriela Cristea, Tavi Clonda și fiica lor, Bella Victoria Margot
foto: arhivă personală

Gabriela Cristea (44 de ani) este o mămică și o soție devotată, iar peste două luni familia ei se va mări cu încă un copil! De când a venit pe lume fiica ei, Bella Victoria Margot, viața ei s-a schimbat radical, iar acum vedeta pare mai preocupată de familie decât de carieră.

Zilele trecute, Gabriela Cristea și-a luat soțul și fiica de doi anișori și au plecat la cumpărături pentru viitorul bebeluș, care va veni pe lume peste două luni. Vedeta de la Antena Stars le-a arătat fanilor ce cărucior frumos, în valoare de aproximativ 1.000 de euro, i-a cumpărat celui de-al doilea copilaș al ei.

Deși vedeta este însărcinată cu o singură fetiță, atunci când aceasta a dezvăluit că a optat pentru un cărucior pentru gemeni, admiratorilor vedetei le-a stat inițial inima în loc, crezând că Gabi Cristea le-a ascuns ceva. Totuși, prezentatoarea TV a explicat ulterior motivul. Pentru a fi sigură că își poate scoate în curând la plimbare ambele fetițe, Gabriela Cristea a cumpărat căruciorul perfect care să îndeplinească nevoile ambilor copii ai săi.

„Se pare că ne-am ales căruciorul perfect pentru cele două prințese din viața noastră!”, a scris Gabriela Cristea, în dreptul unei imagini pe care a publicat-o pe Instagram.

gabriela-cristea-la-cumparaturi-carucior.jpg

Gabriela Cristea și-a luat fetița la cumpărături pentru cel de-al doilea bebe
Foto: Captură Antena Stars

Gabriela Cristea, pregătiri intense înainte de a naște

„La început de săptămână am fost în căutare de cărucior. Și trebuie să iau unul pentru doi copii. Fiica mea cea mare este încă mititică și trebuie și ea să meargă în cărucior. Doi copii nu intră într-un singur cărucior. Am optat pentru varianta de a opta pentru un cărucior pentru gemeni, el așa a fost gândit, dar poate să suporte mai multe configurări. Victoria s-a simțit foarte bine, s-a urcat în cărucior și a început să râdă.

Nu îi mai place varianta de landou, dar s-a simțit foarte bine și cred că este varianta cea mai bună. La primul copil, când ne-am dus să ne interesăm de cărucior, primul lucru pe care l-a întrebat Tavi a zis: suportul pentru bere unde este? Eu m-am uitat la detaliile pentru noul bebeluș și m-am uitat să aibă toate lucrurile de care are nevoie. Tavi s-a uitat mai mult la partea tehnică.

Ne-am dus acolo cu scopul de a găsi ceea ce ne trebuie nouă, să ne ajute pentru momentele în care va veni noul bebeluș. Nu e chiar simplu! Putem să plecăm cu ambii copii de la spital, liniștiți!” a explicat Gabriela Cristea, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars. 

gabriela-cristea-insarcinata-carucior-familie.png

gabriela cristea
Gabriela Cristea a ales un cărucior dublu pentru Victoria și surioara ei, care se va naște peste două luni
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Gabriela Cristea a vorbit despre momentul pe care ea și soțul ei, Tavi Clonda, îl așteaptă cu nerăbdare: venirea pe lume a celui de-al doilea copil al cuplului. Cei doi fericiți părinți vor avea tot o fetiță, iar Gabi și partenerul ei abia așteaptă să o cunoască pe cea mică. Gabriela Cristea va trece în curând din nou printr-o intervenție chirurgicală, dat fiind faptul că doctorii au decis ca aceasta să nu nască natural, ci tot prin cezariană.

  • Gabriela Cristea a fost invitată în cadrul unui interviu, unde a dezvăluit care au fost pașii pe care i-a făcut pentru a rămâne însărcinată. Îndrăgita moderatoare TV a explicat metodele chinuitoare pe care le-a urmat pentru a putea deveni mama, caracterizând acea perioadă ca fiind una dintre cele mai grele din viața sa.