Gabriel Nedelcu de la «Exatlon» a fugit de acasă la 12 ani. Iată de ce!

gabriel_nedelcu.jpg

Fratele lui Alex Nedelcu a povestit care au fost motivele pentru care a fugit de acasă la 12 ani
Foto: Kanal D

Fratele lui Alex Nedelcu, din primul sezon, Gabriel, războinicul de la „Exatlon”, se numără printre concurenţii cu puternice atuuri competitive, fapt demonstrat în fiecare ediţie a îndrăgitului reality-sportiv. Razboinicul, un împătimit al dansului, şi-a dorit însă, în copilărie, ca traiectoria sa profesională să fie cu totul alta. El ne-a oferit un interviu de suflet, în care și-a amintit și de boacănele din adolescență.

Tânărul Gabriel Nedelcu, unul dintre competitorii „linistiţi” de la “Exatlon”, Kanal D, care nu iscă certuri, ne-a mărturisit că în copilărie era „privilegiat”. Și-a pus însă părinții pe jar, în urma unei năzbâtii:

Gabriel Nedelcu de la ”Exatlon” a fugit de acasă când era mic

“Când eram la grădiniţă voiam să fiu poliţist, după aceea am vrut să fiu medic. Încă nu ştiu sigur ce îmi rezerva viitorul, ce o să fac, dar sunt optimist.

Eu fiind mai mic, nu prea mă certau părinţii, mai mult pe fraţii mei mai mari. Eram destul de mic, la vreo 12 ani şi a fost un fel de concert organizat la noi în oraş, iar a doua zi aveam şcoală. Eram împreună cu vărul meu şi cu mai mulţi prieteni. Fratele meu plecase, și văzând că se face târziu şi că eu nu mai ajung acasă mă tot suna să mă întrebe pe unde sunt. M-am enervat şi am închis telefonul.

gabriel_nedelcu_exatlon_1.jpg

Gabriel Nedelcu, la Exatlon
Foto: Kanal D

Era trecut de 2.00 noaptea iar eu tot aveam telefonul închis. Mama se speriase că nu ştia unde sunt, de ce nu vin acasă. Când am deschis telefonul am văzut acolo 17 apeluri. Când mi-am sunat părinţii, m-au certat la telefon, m-au certat şi acasă, dar le-am explicat situaţia şi m-au înţeles”, ne-a spus Gabriel Nedelcu.

Tânărul ambiţios este sigur că participarea la „Exatlon” îi va schimba radical viaţa. „Exatlon sigur mă va schimba, şi pe mine şi pe toţi cei de acolo, mai ales pe cei care vor sta întreaga perioadă, pentru că este o experienţă destul de profundă şi orice experienţă schimbă pe oricine”, a mai fost de părere Gabriel.

gabriel_nedelcu_razboinici.jpg

Gabriel Nedelcu
Foto: Kanal D

 

Loading...

Citește și

  • mariana exatlon

    La opt luni de la ieşirea din „Exatlon 1” (Kanal D), unde a stat două luni, „Războinica” Mariana Nenu (44 de ani) este de nerecunoscut. Îndrăgita concurentă s-a tuns scurt, a început să se fardeze şi îi stă de minune. Am aflat chiar de la ea de ce a recurs la o schimbare de look, ce a făcut de la revenirea din Republica Dominicană şi ce planuri are pentru următoarea perioadă.

  • Are un real succes şi e în topul preferinţelor telespectatorilor. Emisiunea concurs „Exatlon”, difuzată la Kanal D, pune la bătaie un premiu consistent de 100.000 de euro, însă şi condiţiile sunt pe măsură. Pentru o răsplată de 5.000 de euro pe săptămână, „Faimoşii” Mario Fresh, Costin Gheorghe şi Ami sunt înfometaţi şi provocaţi să se certe pentru a face bătălia mai interesantă.