Gabriel Dumitru a dat jos 62 de kilograme şi a dat buzna la plajă

6-7-vedete-gabriel-dumitru-oana-tomoioaga-si-andreea-haisan.jpg

Solistul şi colegele lui se relaxează în Republica Dominicană

Solistul de muzică populară Gabriel Dumitru (28 de ani) a dat jos 62 de kilograme şi e mândru că se poate expune din nou la soare. După un an plin de concerte, piese compuse şi înregistrate în studio şi filmări pentru televiziuni, artistul a fugit la căldurică alături de colegele lui cântăreţe, printre care Andreea Haisan şi Oana Tomoioagă.

El şi gaşca lui sunt acum la soare, la plajă în Punta Cana, Republica Dominicană, însă a trecut prin adevărate aventuri să ajungă acolo. „Înainte de a pleca în vacanţă am mai avut de făcut drumuri de la Sibiu la Madrid, înapoi la Sibiu, apoi şi la Munchen, unde am pierdut avionul. Am făcut slalom, am avut de cântat şi am fugit după maşini şi avioane, să le prindem. Acum însă ne relaxăm şi ne simţim bine la căldură. Peste câteva zile vom reveni acasă, la muncă, înapoi la frig”, a spus solistul, în timp ce savura o limonadă pe plajă. 

gabriel-dumitru-costum-popular_5.jpg

Gabriel Dumitru ajunsese să cântărească 142 kg
Gabriel Dumitru ajunsese să cântărească 142 kg
Foto: arhivă personală

 

Apropiat al solistei Claudia Ghiţulescu, cântăreţul de muzică populară Gabriel Dumitru are o poveste impresionantă. Interpretul a ajuns relativ rapid de la 142 la 80 de kilograme pentru a elimina riscul unor boli cronice, dar și pentru a nu mai fi respins de producătorii TV.

Loading...