Gabi Cristea: ”În ianuarie, cred că o să iau fetița cu mine la muncă”

gabriela_cristea_1.jpg

Gabriela Cristea, Tavi Clonda, Bella Victoria Margot, familie, Kanal D, Te vreau langa mine, interviu, botez
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit părinți pe 23 septembrie
foto: Sever Gheorghe

Printre gângureli de bebeluș, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au acordat, pentru click.ro, primul lor interviu în calitate de proaspeți părinți. Nu au cearcăne, din contră, strălucesc de veselie, semn că fetița lor, Victoria Bella Margot, este cel mai cuminte bebeluș din lume.

Click!: Cum s-a schimbat viața voastră într-o lună și jumătate, de când ați devenit părinți?

Gabriela Cristea: Micuța este viața noastră, nu mai facem altceva, totul se învârte în jurul ei. Și programul nostru depinde de al ei. O singură dată am fost părinți denaturați și am observat că nu trebuie să-i schimbi programul, pentru că apoi se readaptează mai greu. Copiii mici nu se refac cum ne refacem noi, așa că toate evenimentele le organizăm în funcție de ea.

Click!: Ce preferă micuța Victoria? Brațele voastre sau căruciorul?

Gabriela Cristea: Îi plaaace brățica, dar cui nu-i place? (n.r. Gabriela râde) Și mie îmi place să mă țină tati în brațe, așa că despre ce vorbim?! Doarme și în landou, preferă foarte mult livingul. Noi i-am făcut o cameră superbă, cu un loc special unde putem dormi toți trei, dar în timpul zilei îi place să doarmă în living.

Tavi Clonda: Dar îi place și căruciorul, pentru că noi avem un living destul de mare, poți să o plimb cu căruciorul ca prin parc, atunci doarme sau socializează.

gabriela_cristea_2.jpg

Gabriela Cristea, Tavi Clonda, Bella Victoria Margot, familie, Kanal D, Te vreau langa mine, interviu, botez
Gabi Cristea și Tavi Clonda au devenit părinți pe 23 septembrie
foto: Sever Gheorghe

Click!: Tati îi cântă cu chitara? Ce cântecele preferă? Inventați povești pentru Victoria?

Tavi Clonda: Da, tati îi cântă cu chitara și nu-mi imaginam că o să o fac atât de des. Tati i-a și compus un cântec de leagăn foarte frumos, adoarme mami, adorm și eu, iar bebelușa stă cu ochii larg deschiși de parcă ar spune ”hai, mai bagă, că îmi place”. Improvizăm amândoi. Am un text de la care am plecat și se duce în foarte multe părți. Vorbim frecvent cu ea și gângurește începând cu ora 8 dimineața.

Gabriela Cristea: Eu îi povestesc ce am mai făcut, dacă m-am supărat, de ce m-am supărat. Programul e foarte ok, noaptea doarme în două reprize. De la 11 până la 4 dimineata. Și apoi de la 5, la 8 dimineața, când trebuie să ne trezim cu toții pentru că avem de discutat. Peste zi nu mai doarme atât de mult, pentru că îi place să socializeze.

Click!: Are trei nume. Voi îi spuneți Victoria. Ce semnifică fiecare nume în parte?

Tavi Clonda: O cheamă Bella Victoria Margot. Victoria e numele de bază, pentru că reprezintă victoria noastră. Bella - avem noi o piesă în franceză, care ne place foarte mult, și când am văzut-o i-am spus ”bellaaaa”. Și am zis să-i punem și Margot, așa o chema pe bunica și l-a ales Gabi.

Click!: Tati se pricepe, schimbă scutece. Cum este?

Tavi Clonda: Trebuie să recunosc că mami se ocupă cel mai mult.

Gabriela Cristea: Mami se ocupă acasă, dar în deplasare, când ieșim în diverse locuri, tati își ia în serios rolul de bărbat și ne protejează pe amândouă. Eu nu am voie să fac nimic, el se ocupă și de noi.

Click!: Știu că din ianuarie urmează să te întorci la emisiune (n.r. Te vreau lângă mine, Kanal D). Ce faceți? Vă luați bone, apelați la părinți?

Gabriela Cristea: Așa mi-am propus, sper să-mi și iasă, însă trebuie să recunosc că e grea despărțirea, va trebui să mă rup cumva în două. Din păcate, meseria pe care o fac eu nu-mi permite să stau prea mult acasă. Nu vreau să rămân nici acasă, pentru că sunt o femeie activă. O să o iau probabil cu mine la emisiune. Cât despre bone sau părinți, nu știu ce să zic, deocamdată doar noi. Aseară (n.r. miercuri), tati a avut un acces de personalitate și a spus: ”trebuie să ne luăm o bonă”, iar eu m-am uitat urât la el. Am vrea să stâm noi cât mai mult cu ea. Nimeni nu se ocupă de copil ca mama, nimeni nu-l ține ca mama.

Click!: Când o veți boteza pe prințesa voastră?

Gabriela Cristea: La anul, poate prin primăvară, să fie un pic mai cald, să o îmbrăcăm în rochiță. Probabil după Paște.

iconicul.ro%20

Loading...
 
 

Citește și

  • Pe 23 septembrie au devenit părinţi, aşa că au avut toate motivele să tragă tare şi să-şi transforme noua locuinţă dintr-o casă pustie în cămin primitor. Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au mutat cu fetiţa lor, Bella Victoria Margot, în Corbeanca, Ilfov, la 20 km de Bucureşti.

  • Gabriela Cristea

    Petrecere mare se anunță în showbiz-ul românesc! Tavi Clonda (35 de ani) și Gabriela Cristea (42 de ani) își vor boteza fetița în aceeași zi în care ei își vor jura credință veșnică în fața lui Dumnezeu. Detaliile despre despre cele două evenimente importante ne-au fost dezvăluite chiar de Paula Crăciunescu, femeia care i-a fost alături vedetei Kanal D, de când a plecat din casa părintească.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1