Gabi Bădălău a publicat primele imagini cu Bianca Drăgușanu. Mesajul care închide gura lumii

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Gabi Bădălău (34 ani) și Bianca Drăgușanu (39 ani) nu se mai ascund. După ce blondina a recunoscut public că îl iubește, tânărul afacerist a venit și el cu o replică la fel de romantică.

Gabi Bădălău a publicat pe rețelele de socializare primele imagini cu el și cu cu iubita lui, cu un mesaj plin de dragoste. În dreptul lor, fostul partener al Claudiei Pătrășcanu a scris scurt: „A mea”.

bianca-dragusanu-gabi-badalau.jpg

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău
foto: Instagram

Este felul lor de a închide gura lumii, mai ales după scandalul recent cu Claudia Pătrășcanu. Nici mama lui Gabi Bădălău nu este prea fericită de acestă relație, Bianca recunoscând că a avut multe de tras cât timp a stat în vila familiei Bădălău. 

“Părinții lui au o problemă cu mine!”

Bianca Drăgușanu spune că nu aventurile lui Gabi Bădălău o pun pe fugă ci, mai degrabă, mama acestuia, care nu o suportă. ”Părinții lui au o problemă cu mine. Mă-sa, ta-su! M-a durut! Nu am înțeles de ce! Mi se pare absurd să judeci un om din cauza unei imagini. O înțeleg și pe mama lui. Își apăra puiul! Băi, dar nu mă cunoști! Mama lui crede că eu beau, că mă droghez! Nu sunt perfectă, dar dacă mama lui nu mă vrea… eu nu am atins un așa grad de depravare în viața mea. Îl mut la mine cu totul eventual, dacă mama lui nu mă vrea. Gabi mi-a dat numărul ei de telefon să vorbesc cu ea. Dar ce să-i zic eu femeii? Părinților lui nu le place că el e numai în scandaluri. Eu nu-i cunosc. Nu sunt eu bărbatul în relație s-o sun pe maică-sa. Eu mi-aș dori să fim împreună, dar maică-sa e foc și pară, aude tot felul de chestii despre mine. Eu îl iubesc, dar din respect pentru mama lui, eu nu o să mai vorbesc despre el și despre familia lui. Vreau să mă retrag din ecuația asta, spre deliciul familiei lui. Nu mă mai regăsesc. Nu mai vorbesc de el decât daca va deveni tatăl copiilor mei”, a mai spus Bianca.

Citește și:

Bianca Drăgușanu, viață grea acasă la Gabi Bădălău. «M-am săturat de mă-sa și de ta-su! Nu mă vor». Blonda a spus tot

EXCLUSIV Bianca Drăgușanu, detalii picante despre idila cu Gabi Bădălău: ”Sunt despărțită, care nuntă?”

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5