Fuego, surpriză emoționantă pentru cel mai în vârstă interpret de la noi. Nicolae Sabău a împlinit 90 de ani

fuego-site.jpg

A fost o întâlnire emoționantă
Citeste tot despre: 

Paul Surugiu-Fuego (43 ani) a povestit pe contul său de Facebook despre recenta întâlnire cu solistul de muzică populară Nicolae Sabău, care pe 7 decembrie a împlinit 90 de ani.

”90! Atâția ani împlinește azi maestrul Nicolae Sabău, simbolul Maramureșului, muntele de autenticitate și poate cel mai sensibil și mai curat artist pe care eu l-am cunoscut! Am fost la el acasă, la Cicârlău, în oaza sa de spiritualitate, i-am cântat și i-am făcut o bucurie! Acolo este și muzeul care-i poartă numele și un fragment din toate realizările sale!”.

„Nicolae Sabău este un bun național”

Întâlnirea a fost emoționantă: ”Am lăcrimat împreună, am râs și i-am ascultat învățămintele, iar toate le veți vedea și asculta curând, pe canalul meu de YouTube, într-un reportaj de patrimoniu! Nicolae Sabău este un bun național, este cel mai longeviv artist în activitate din România! Și uimește prin luciditate, umor, prin tot ce face și gândește! La mulți ani, maestre și să vă iubească toate bucuriile!”. Celebrul artist maramureșean, care ani de zile a fost primar în Cicârlău, localitatea natală, cântă și astăzi lapetreceri  și chiar își conduce mașina. 

Loading...

Citește și