Fuego suferă de aceeași boală de care a murit tatăl său! Mărturiile artistului

fuego1111.png

Paul aniversează 25 de ani de carieră în 2018
Foto: Arhivă personală

Fuego a mărturisit că suferă de aceleași probleme de sănătate cu care s-a confruntat și tatăl său, afecțiuni care au dus ulterior la deces. Acesta din urmă a murit în doar trei minute, în urma unui infarct. Într-un interviu, artistul a vorbit despre durerea resimțită atunci, odată cu pierderea părintelui lui, dar și despre faptul că este conștient că a moștenit aceleași probleme la nivelul inimii.

Într-un interviu acordat celor de la Antena Stars, Paul Surugiu, pe numele său de scenă Fuego, a povestit despre suferința prin care a trecut atunci când și-a pierdut părintele, în urma unui infarct. Din păcate, îndrăgitul cântăreț a dezvăluit, de asemenea, că a moștenit afecțiunile la inimă pe care le-a avut tatăl său, fiind nevoit să se lupte cu aceleași probleme de sănătate. „Din păcate îl moştenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune, inimă”, a explicat Fuego. Medicul Ovidiu N. Peneş a fost invitat în emisiune pentru a explica, în mare, în ce constă această afecțiune și dacă se poate transmite pe cale ereditară. 

„Moștenim de la părinți și bunici, de la generațiile anterioare, o serie întreagă de lucruri. Unele ne ajută, altele ne fac rău. În cazul bolilor de inimă, componenta genetică joacă un rol esențial. Pentru că mușchiul inimii are anumite comportamente. Vasele de sânge la fel. Modul în care ne intră nouă presiunea în sistemul vascular, modul în care ni se coagulează sângele, cât de aderent este peretele vascular...Toate aceste aspecte determină riscul de a face o boală vasculară și cardiovasculară. Infarctul în cazul tatălui poate fi moștenit de copii”, a susținut medicul.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1