Fuego și-a sărbătorit bunica! O alintă «Bubulina» și i-a scris cuvinte emoționante

fuego-bunica.jpg

fuego
Fuego și bunica maternă, pe care o iubește ca pe ochii din cap
foto: arhivă personală

Paul Surugiu (Fuego (43 ani) este foarte atașat de familia sa. Nu a existat aniversare a vreunei persoane dragi, pe care artistul să nu o fi menționat public, pe Facebook. Acum a venit rândul bunicii lui să fie felicitată și în mediul online.

Fuego a fost atașat încă din copilărie de bunici, în special de bunicele lui. Pe una dintre ele a pierdut-o, dar cealaltă mai trăiește și a serbat-o luni. Pentru ea, artistul a publicat un mesaj emoționant pe Facebook. ”A fost ziua de naștere a Bubulinei mele! Am sunat-o spre seară, cu bucurie, de la drumul meu dinspre repetițiile pentru concertul de vineri și n-am apucat să-i fac eu urările că a început ea să mă povățuiască, să-mi dorească succes, să mă îndrume și să-mi spună că se roagă pentru mine. Mă simt binecuvântat cu ea și chiar dacă nu o văd zilnic, dragostea ei mă însoțește, mă face mai puternic. Are o vârstă a înțelepciunii și nu pot decât să o vreau sănătoasă și fericită. A trecut prin multe în viața ei, dar și-a păstrat demnitatea și optimismul. E mereu un zâmbet și găsește pentru toate o rezolvare. Uneori aș vrea să-i semăn mai mult, chiar dacă am moștenit puțin teatru de la ea! Sunt sigur că cei care mai aveți bunici știți foarte bine ce vreau să spun. Bubulina mea dragă, să fii așa cât mai mult timp, să mă iubești și să mă veghezi toată viața mea, de oriunde-ai fi! Te iubesc, Bubulina”, a scris Fuego pe Facebook.

fuego-bunica.jpg

fuego
Bunica lui Fuego a împlinit 85 de ani
foto: arhivă personală

Artistul va susține vineri un concert la Sala Palatului din București, după 10 ani, intitulat sugestiv ”După 10 ani la Palat”. Cu această ocazie, el va serba și 25 de ani de carieră.

Citește și:

Fuego suferă şi acum după pierderea tatălui: “A murit într-o secundă”

Ştiai cine e adevărata mamă a lui Fuego? Iată cum arată femeia care l-a adus pe lume pe artist

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1