Fuego a sărbătorit-o pe Tamara Buciuceanu-Botez

12-fuego-si-tamara.jpg

Fuego a stat câteva ore la povești cu marea actriță

Paul Surugiu - Fuego (42 ani) a vizitat-o pe celebra actriță Tamara Buciuceanu-Botez sâmbătă, de ziua ei, când a împlinit 90 de ani. Interpretul i-a dăruit un tort și o distincție.

„Am ajuns la doamna Tamara Buciuceanu Botez și i-am făcut o bucurie, stând câteva ore la povești. Telefonul a sunat permanent, iar dumneaei e împlinită că lumea nu a uitat-o, că îi e aproape și că poate, dincolo de orice, să inspire prin imensitatea carierei sale. S-au scurs zeci de amintiri și, reciproc, ne-am încărcat cu energie pozitivă. Asta e ea – pozitivitate, bunătate, naturalețe și o luciditate cum rar ți-e dat să vezi. I-am dus tort, am ciocnit și i-am oferit, simbolic, distincția «Drag de România mea!» pentru tot ce înseamnă ea în această țară pe care a marcat-o definitiv cu talentul său suprem. Noi ne vedem de la 15.00, la TVR 2, la emisiunea pe care doamna Tamara mi-a mărturisit că nu o ratează niciodată, fiind pe placul dânsei ceea ce facem noi. Mulți ani fericiți, doamnă a teatrului românesc!”, a scris artistul pe conturile sociale.

Loading...

Citește și

  • În plin turneu cu spectacolul ”Colindători la porţile cerului”, Paul Surugiu-Fuego (42 de ani) ne-a dezvăluit câteva amănunte neştiute despre carieră şi viaţă.

  • Fuego a acceptat propunerea Televiziunii Române de a prezenta o nouă emisiune, care are drept subiect principal țara noastră și care va avea debutul în luna octombrie. Artistul s-a delcarat entuziasmat de noul proiect în care a fost cooptat și promite să pregătească momente care să ajungă la sufletele telespectatorilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1