Fuego, mesaj lacrimogen pentru Mirabela Dauer. Ce urare specială i-a făcut de ziua ei

12_3-col-mira-fuego.jpg

Mirabela a acceptat să cânte, alături de Fuego, în spectacolele “Retro-Gala muzicii ușoare românești”

Paul Surugiu - Fuego (42 de ani) a transmis un mesaj emoționant pe conturile sociale pentru aniversatele zilei de 9 iulie: Mirabela Dauer (72 de ani), Angela Similea (73 de ani) și Margareta Pâslaru (76 de ani), dar și pentru colegul Daniel Iordăchioaie (51 de ani). Cei 4 sunt născuți toți în aceeași zi.

La patru ani, Fuego cânta melodiile Mirabelei Dauer și și-a dorit să o cunoască. „Dintotdeauna, data de 9 iulie a avut o mare însemnătate pentru muzica ușoară românească. S-au potrivit astrele, conjuncturile, destinele într-un fel încât în ziua aceasta să fie născuți patru dintre cei mai importanți artiști ai genului, nume de legendă, care-au dăruit o viață artei românești – MIRABELA DAUER, ANGELA SIMILEA, MARGARETA PÂSLARU și DANIEL IORDĂCHIOAIE. Le urez tuturor ani mulți de viață și de cântec, cu bucurii nemăsurate! Firește că mă leagă o prietenie specială, «certificată» în două duete memorabile, de minunata Mirabela, voce unică, artist desăvârșit! Mira e o enciclopedie de șlagăre, un tonomat al celor mai speciale cântece din istoria noastră. Mi-aduc aminte că pe la patru ani cântam «Taina nopții» și-mi doream ca la un moment dat să o întâlnesc pe cea care ne oferea atâtea motive de fericire. Sunt onorat de prietenia sa, de orice clipă petrecută împreună și-mi doresc să ne fie aproape, pe scenă, cât mai mult timp! Pentru toate «diminețile cu ferestre deschise», pentru «fotoliul din odaie», «frunza albastră și stelele ce dorm pe-o frunză», la mulți ani, dragă Mirabela, «privighetoare» ce cântă!”, a scris Fuego pe Facebook.

Citește și:

Mirabela, Angela, Margareta, născute în aceeași zi: dive adorate care ascund drame, căsnicii ratate și amintiri grele

Angela Similea, 12 drame în 10 ani: i-au murit patru persoane din familie, iar asta nu e tot

 

 

Loading...

Citește și

  • Mirabela Dauer (71 de ani) şi-a revenit spectaculos, după operaţia suferită la rinichi, la sfârşitul lunii ianuarie, astfel că, vara aceasta, solista de top a onorat toate invitaţiile la cântări. Ea apare, alături de Fuego, pe afişul spectacolului ”Retro-Gala muzicii uşoare româneşti”, care va avea loc în septembrie, dar şi în concertele fostului ei colaborator, Raoul, cu care s-a împăcat recent, la cinci ani după o ceartă straşnică.

  • Paul Surugiu-Fuego s-a transformat total! Munceşte enorm, merge în turnee şi are două emisiuni de televiziune, una la TVR 2, cealaltă la Favorit TV. Acum, pregăteşte un mega spectacol la Sala Palatului, primul după 10 ani. Simpaticul artist a recurs şi la o schimbare de look care îl avantajează: a slăbit 20 kg şi şi-a schimbat garderoba.