Frumoși de pică! Elena Băsescu și cei doi copii ai ei, ca niște îngerași lângă bradul de Crăciun

elena_basescu_craciun6_2.jpg

elena basescu
Elena Băsescu are o relație specială cu copiii ei
foto: arhiva personală

Elena Băsescu pare să-și regăsit echilibrul la mai bine de un an de la divorțul de tatăl celor doi copii ai ei, Bogdan Ionescu Syda. Iar cei care o ajută să-și păstreze optimismul sunt chiar Sofia Anais (4 ani) și Traian Jr. (2 ani). Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a făcut publice câteva imagini de familie superbe de lângă bradul de Crăciun.

Doi spiriduși lângă o mămică tânără care privește cu încredere spre viitor. Așa arată Tabloul de Crăciun al familiei Elenei Băsescu, al doilea deja din care lipsește tatăl copiilor. Fiica fostului președinte al ROmâniei a divorțat în septembrie 2016 Bogdan Ionescu Syda, după patru ani de mariaj, iar de atunci nu a dat semne că ar fi introdus un alt bărbat în viața copiilor ei.
Imaginile tipice de Crăciun, în haine de sărbătoare și lângă bradul împodobit, ne înfățișează doi copii care-și iubesc mult mama și care se simt foarte în largul lor în preajma ei. Gesturile tandre, pupicii și micile pozne colorează un tablou perfect. ”Să petreceţi sărbători frumoase, pline de lumină şi căldură, în preajma celor dragi sufletului vostru. Crăciun fericit tuturor!”, a scris Elena Băsescu în dreptul imaginilor făcute publice pe contul personal de Facebook.

Fotografiile au adunat în scurt timp peste 4.000 de aprecieri și peste 250 de comentarii.

elena_basescu_craciun2.jpg

elena basescu
Elena Băsescu, drăgăstoasă cu micuța Sofia Anais
foto: arhiva personală

 

elena_basescu_craciun4.jpg

elena basescu
Elena Băsescu a împodobit bradul cu Sofia Anais și Traian Jr.
foto: arhiva personală

 

elena_basescu_craciun5.jpg

elena basescu
Sofia Anais și Traian Băsescu Jr. se înțeleg foarte bine
foto: arhiva personală

 

elena_basescu_craciun7.jpg

elena basescu
Sofia Anais și Traian Jr., comorile Elenei Băsescu
foto: arhiva personală

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat la începutul lunii septembrie 2016, după patru ani de mariaj. La scuRt timp după divorț, fiica cea mică a lui Traian Băsescu a dezvăluit motivul despărțirii.
"Să ştii că decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai în­ţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizan­tă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună. De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm. Nu am mai putut face compromisuri majore. Nu am vrut să falsific nici ideea de iubire şi nici pe cea de familie pentru ei. Cel mai bine este să fim cinstiţi pentru copiii noştri”, a declarat Elena pentru revista VIVA!

Loading...
 
 

Citește și

  • O nuntă cum n-a văzut Parisul s-a consumat sâmbătă, la “Pădurile Regale” din Corbeanca. Miri au fost Alex Erbaşu, pe vremuri cel mai râvnit burlac, şi Andra Iacob, o afaceristă din Constanţa. Pe scenă au cântat doar celebrităţi, la mese au fost vedete una şi una, aşa că nota de plată a fost şi ea pe măsură. 100.000 de euro ar fi băgat mirele în nunta de basm.

  • elena basescu

    Elena Băsescu a sărbătorit într-un cadru foarte restrâns împlinirea vârstei de 37 de ani. Mezina președintelui, mamă singură de mai bine de jumătate de ani, după divorțul de Bogdan Ionescu, a preferat compania familiei, la un restaurant foarte discret din nordul Capitalei.