Frații Dolănescu și-au împărţit după 8 ani averea de un milion de euro

4-act-dragos-8946555.jpg

dolanescu, proces, avere, festival, un milion euro
Dragoş Dolănescu
Citeste tot despre: 

Emoţiile au luat sfârşit pentru Ionuţ şi Dragoş Dolănescu, după ani întregi de procese, termene şi amânări. În urma mult aşteptatei sentinţe, fiecare dintre ei a rămas cu câte o casă, cu mai multe terenuri, dar şi cu jumătate din drepturile de autor ale tatălui lor.

Dragoş Dolănescu (40 de ani) nu este tocmai mulţumit de sentinţa dată recent de tribunal, însă, sătul de tot acest proces chinuitor,  care s-a dovedit a fi un adevărat război al nervilor, el nu intenţionează să facă recurs: “În urma deciziei, eu voi rămâne cu casa din Sinaia, cu câteva terenuri, dar şi cu jumătate din drepturile de autor, evaluate, pe 70 de ani, la 114.000 de euro. S-au strâns, într-un cont, în cei nouă ani de la decesul tatălui nostru, suma de 35.000 de euro, din drepturi de autor, pe care o vom împărţi în mod egal. În plus, Ionuţ va trebui să mă despăgubească, în termen de trei luni, cu o diferenţă de 42.000 de euro, mult prea puţin, căci în mod normal ar fi trebuit să-mi dea 200.000”.

4-act-2-982151.jpg

dolanescu, proces, avere, festival, un milion euro
Dragoş şi Ionuţ sunt obligaţi de instanţă să organizeze împreună Festivalul “Ion Dolănescu”

 

Cum Ionuţ nu mai are voie să folosească de unul singur numele tatălui lor, iată că acesta va fi nevoit să colaboreze cu Dragoş, deşi ei nu-şi mai vorbesc de şapte ani: ”Până în prezent, Ionuţ s-a ocupat singur de fundaţia tatălui meu, dar şi de Festivalul «Ion Dolănescu», însă de acum înainte va trebui să mă consulte în tot ce face legat de numele părintelui nostru”, ne-a mai dezvăluit Dragoş. Mezinul familiei, aflat în Costa Rica, va veni în curând în ţară: ”Trebuie să ajung în România, să semnez actele, să-mi plătesc dările la stat şi să rezolv cu casa din Sinaia. O voi renova şi o voi transforma în Casa de oaspeţi «Ion Dolănescu»”, a completat acesta. Ion Dolănescu s-a stins din viaţă la 65 de ani, pe 19 martie 2009.

Uite pe ce s-au duelat fraţii!

 • Vila din strada Caimatei, evaluată la peste 400.000 de euro, drepturile de autor, estimate la 114.000 de euro
 • un loc de veci în cimitirul Bellu
 • un autoturism Dacia Logan
 • două certificate de proprietate emise de FPP 6 vila de la Sinaia, evaluată la peste 200.000 euro
 • 1/6 din casa şi terenul din Str. Hagi Dina, în valoare de 6.000 €
 • mai multe terenuri în Prahova, Dâmboviţa şi Ilfov.  
Loading...
 
 

Citește și

 • fratii dolanescu

  Au trecut zece ani de la divorţul cu cântec dintre Ionuţ Dolănescu şi Maria, însă iată că dragostea femeii pentru celebrul solist nu a pălit deloc, odată cu trecerea timpului. Cel puţin aşa susţine Dragoş, cu care Ionuţ se află de opt ani în proces pe moştenirea de un milion de euro lăsată de regretatul lor tată, Ion Dolănescu. Dezvăluirile acestuia sunt cutremurătoare.

 • După opt ani de război pe averea de 1.000.000 € a regretatului Ion Dolănescu, iată că sunt mari şanse să se termine procesul fraţilor Dolănescu. Ultimul hop: evaluarea bunurilor s-a încheiat!

 • Irina Loghin şi Maria Ciobanu erau, în anii ’60, divele muzicii populare româneşti, iar bărbaţii s-ar fi provocat la duel pentru un zâmbet de-al lor. Mai mult, ele au avut şi acelaşi admirator, pe Ion Dolănescu. Până şi Florin Piersic, Don Juan-ul ”Epocii de Aur”, a mărturisit că trăsăturile impecabile ale Irinei îi tăiau respiraţia.

 • Dragoș și Ionuț au încheiat miercuri, 12 iulie, în instanță, războiul de opt ani pe moștenirea de un milion de euro, lăsată de tatăl lor, celebrul solist de muzică populară Ion Dolănescu.