Fratele Andreei Antonescu se iubește cu o concurentă de la “Bravo, ai stil!”

razvan.jpg

razvan andreea antonescu
Răzvan și Andreea Antonescu sunt foarte apropiați
Foto: Antena 1

Îl mai știți pe fratele Andreei Antonescu? Atunci când și-a încercat norocul în muzică era doar un puști și voia să rupă gura târgului cu trupa Giglio. Acum are 30 de ani și s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor. O lasă doar pe sora lui să atragă atenția. De la un timp, însă, nu doar sora lui este vedeta din anturajul lui Răzvan Antonescu, ci și iubita lui, Patricia.

Fata de doar 22 de ani este concurentă într-o emisiune televizată și speră să câștige marele premiu de 100.000 de lei, dar și posibilitatea unei cariere la postul Kanal D. Concursul ”Bravo, ai stil!” a devenit mai palpitant atunci când au intrat patru noi fete în competiție: Ayda, Ioana, Roxana și Patricia. Aceasta din urmă a dezvăluit câteva săptămâni mai târziu că este pe cale de a se înrudi cu Andreea Antonescu. În timpul defilării din timpul show-ului, Patricia a fost surprinsă de piesa pe care și-a prezentat ținuta și asta pentru că melodia îi aparținea fostei componente a trupei Andre. Așa a dezăluit Patricia că Andreea este cumnata sa. Chiar dacă nu este căsătorită cu Răzvan, relația lor este una serioasă, iar concurenta și-a permis să o numească așa pe cântăreață.

patricia_0.jpg

patricia
Patricia face parte din noul val de concurente de la "Bravo, ai stil!"
Foto: Instagram

 

Patricia are 22 de ani, este din București și este studentă la Facultatea de Jurnalism. Stilul ei este clasic și îndrăzneț. Îi place să meargă la cumpărături în străinatate. Dacă ar câștiga marele premiu, și-ar achiziționa o garsonieră, special pentru a-și depozita toate hainele. Iubește animalele, are doi câini. Spune despre ea că este o fire îndrăzneață și haioasă. Întotdeauna a vrut să fie imaginea unei case de moda.

razvan_antonescu.jpg

razvan antonescu
Răzvan și Patricia, iubita lui
Foto: Gheorghe Chelu
Loading...
 
 

Citește și

 • bravo, ai stil

  Tocmai când credeau că se strâng rândurile să că au scăpat de o competitoare puternică, Isabela, eliminată duminică, 2 octombrie, cele patru concurente de la “Bravo, ai stil!” s-au trezit cu o surpriză neplăcută: patru fete noi care să le atace supremația.

 • andreea antonescu frate razvan

  Îl mai știți pe fratele Andreei Antonescu (33 de ani)? Puștiul care se lansase și el în muzică, acum vreo 15 ani? Răzvan Antonescu a făcut parte din trupa Giglio, dar a renunțat de mult la showbiz. Click! a aflat cum arată acum fratele solistei și cu ce se ocupă.

 • iulia albu

  Iulia Albu s-a obișnuit ca în rubrica sa permanentă de la „Wowbiz”, în care le oferă note și trofee vedetelor autohtone pentru felul în care s-au îmbrăcat la diverse evenimente mondene, să nu fie contestată de nimeni. Lucrurile se schimbă însă în show-ul în care este jurat, “Bravo, ai stil!”, căci se află într-un dialog permanent cu concurentele.

 • brav, ai stil

  "Bravo, ai stil!" este emisiunea toamnei la Kanal D. 10 tinere pasionate de modă și stil au început lupta pentru 100.000 de lei și o carieră în televiziune. Trei au părăsit deja competiția, dar intrigile nu lipsesc, iar jurații fac show-ul și mai palpitant.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1