Așa arată acum Frankfurt din Vacanţa mare. “Oamenii mă strigă pe stradă: să moară mama”

nunta_axinte_vacanta_mare_8.jpg

Frankfurt, Vacanta Mare
Aşa arăta Frankfurt când făcea istorie cu Vacanţa Mare
foto: CLICK!

Sunt actori care nu mai pot scăpa, oricât şi-ar dori, de personajele care le-au adus celebritatea. În această situaţie se află şi Iulian Ilinca, cel care ani la rând l-a interpretat pe celebrul Frankfurt în grupul umoristic “Vacanţa mare”. Replica lui, “Te sparg, să moară mama!” a rămas nemuritoare.

Pe Iulian Ilinca (44 de ani) l-am întâlnit miercuri, la CinemaPro, la lansarea peliculei “Hawaii”, cu Dragoş Bucur în rolul principal. Nu mai are nici o legătură cu Frankfurt, personajul pe care l-a interpretat în “Garcea şi oltenii” (2002) sau în “Leana şi Costel” (2003), dar a rămas la fel de simpatic. Dacă alături de Radu Pietreanu şi Mugur Mihăescu stârnea hohote de râs datorită replicii “Te sparg, să moară mama!”, Frankfurt fiind iute la mânie, în ciuda staturii lui firave, acum Iulian ne face să râdem în comedii la teatru.

vacanta_mare-cc_1.jpg

Frankfurt, Vacanta Mare
Echipa din Vacanţa Mare
foto: CLICK!

“Am două spectacole, <Ketckup>, o producţie independentă, o farsă într-un act cu Constantin Zamfirescu – Zamzu din <Trasniţii>, o comedie uşoară pe care o jucăm unde avem loc, şi <O noapte furtunoasă> la Excelsior, unde îl joc pe Jupân Dumitrache. Prietena mea se ocupă de costume. În rest, prezint evenimente, mai apar roluri, mici scenete. Mă recunoaşte lumea pe stradă şi când mă văd îmi zic <să moară mama>. În timpul liber mă plimb prin parc, vara mă dau cu rolele, înot, sunt o fire sportivă, altfel nu aş fi în formă. Televiziunea îmi aducea un plus de notorietate, însă trebuie să faci ce-ţi place. Dacă nu fac televiziune, fac teatru”, ne-a spus Iulian Ilinca.

img_0052.jpg

Frankfurt, Vacanta Mare
Actorul Iulian Ilinca şi iubita lui au venit la premiera lui Dragoş Bucur
foto: Dorin Constanda
Loading...

Citește și

  • Actorul Iulian Ilinca s-a dedicat teatrului după retragerea din "Vacanaţa Mare"

    Iulian Ilinca sau Frankfurt cum este cunoscut de fanii "Vacanţa Mare" s-a dedicat teatrului, după retragerea din trupa de comedie. Chiar dacă a fost component al echipei condusă de Mugur Mihăiescu şi Radu Pietreanu timp de foarte mulţi ani şi a creat o isterie naţională cu celebra replică "Te sparg, să moară mama!", se pare că scena teatrului este locul unde acesta se simte cel mai bine.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1