Francisca se pregăteşte de nuntă cu iubitul luptător! Vor avea 500 de invitaţi

bogdan_si_francisca.jpg

bogdan latescu francisca
Francisca şi iubitul ei luptător se pregătsc de nuntă
Foto: arhivă personală

Bat clopote de nuntă pentru Francisca! Cântăreaţa are gânduri serioase cu iubitul luptător cu care formează un cuplu de mai bine de şase ani. Cei doi au fost recent la un târg de nunţi, unde au stabilit toate detaliile evenimentului.

Se anunţă nuntă mare în lumea artiştilor! Mignona Francisa, artista comparată cu celebra Kim Kardashian, are gânduri de măritiş. Vrea să-şi invite la petrecere toate rudele şi prietenii, aşa că la prima strigare, se adună nu mai puţin de 500 de persoane, care vor fi răsfăţate cu un meniu de fiţe. Evenimentul va avea loc în aer liber, iar bruneta a pus deja ochii pe o rochia de mireasă.

francisca_rochii.jpg

francisca rochii de mireasa
Francisca va trebui să-şi facă rochia pe dimensiunile ei
Foto: arhivă personală

Tot ce mai rămâne de stabilit este data exactă, căci cei doi viitori miri încă se mai gândesc dacă vor face pasul cel mare anul acesta sau vor mai aştepta o perioadă. "Vom face mai întâi o petrecere de logodnă şi abia apoi nuntă. Aş vrea să-mi cânte Holograf în deschidere", a povestit Francisca.

francisca_iubit.jpg

francisca iubit
Francisca şi viitorul ei soţ au studiat ofertele la un târg de nunţi
Foto: arhivă personală

Bruneta şi iubitul ei Bogdan Lăţescu, luptător MMA, formează un cuplu de şase ani.  

Loading...

Citește și

  • Francisca, Kim Kardashian de Romania, silicoane, operatii estetice

    Şi-a dorit forme voluptuoase, o talie de viespe şi un posterior mai proeminent decât cel al vedetei de peste hotare, cu care e adesea comparată. Francisca, focoasă artista din Botoşani ce seamnă izbitor cu Kim Kardashian, a recurs la două operaţii estetice, liposucţie şi mărire de sâni cu grăsime proprie. Pentru aceste două intervenţii, eaa apelat la celebrul doctor al vedetelor, Călin Doboş.

  • francisca kim kardashian de romania

    Francisca are numai 21 de ani, dar deja are o reputație bună în showbiz-ul românesc. Fanii o admiră nu doar pentru formele ei care aduc mult cu cele ale vedetei internaționale Kim Kardashian, dar și pentru vocea ei.