Francisca, fosta concurentă de la "X-Factor", a slăbit 20 kg și și-a schimbat numele de scenă

francisca_a_devenit_ciska1.jpg

Așa arată Ciska după transformare

Frumoasa solistă Francisca Dulceanu, ex-"X Factor", pe numele ei nou de scenă Ciska, ne-a încântat cu apariția ei cât se poate de sexy după ce a slăbit aproape 20 kg în 4 luni. Aceasta a apelat la un terapeut specializat în tratamente faciale și corporale, dar și un promotor al stilului de viață sănătos, Carmen Barcan.

Ciska este foarte mândră de noul său aspect și în fiecare mesaj adresat fanilor, legat de cum a slăbit, ține să-i mulțumească terapeutului Carmen Barcan. “Primesc des întrebări despre cum am slăbit. În ultima vreme, toate curiozitățile se îndreaptă spre cele 20 kilograme pierdute, despre forma în care mă aflu acum, fără vergeturi sau celulită. A fost mult mai mult, dincolo de poze și story-uri! E drept că majoritatea, atunci când îmi adresează această întrebare, așteaptă probabil să le spun că a fost foarte ușor, că am luat o pastilă minune și că am slăbit peste noapte. Dacă stau bine să mă gândesc și eu am preferat în trecut de multe ori să încerc tot felul de scurtături sau soluții care par mai ușoare, iar când nu reușeam, arătam cu degetul în stânga și în dreapta: «Păi aia e slabă pentru că bea ceai!», «Ia pastile!», «Se înfometează!», «Nu mai face altceva în afară de saloane!», povestește  Ciska.

francisca_a_devenit_ciska.jpg

Solista, transformată total

"Am preferat drumul mai lung"

"În spatele unui rezultat stau luni de zile de muncă, ore plânse în telefon, suport moral! A fost greu că eu, o fire mai rebelă, un spirit de artist, să mă autodisciplinez! Munca cu tine însuți este de multe ori cea mai grea! Eu nu sunt în măsură să dau diete sau sfaturi în ceea ce privește partea de nutriție, proceduri sau sport! Și eu am avut nevoie de ajutorul unui specialist! Asta pentru că de câte ori am încercat să fac ceva de capul meu haotic niciodată nu mi-a reușit! Eu am slăbit atât de mult și de frumos doar cu ajutorul doamnei Carmen Barcan! Dacă nu era ea în viața mea la timpul potrivit, nu reușeam! Poate pierdeam câteva kilograme, dar cu siguranță nu scăpam fără pachetul complet de fața căzută sau de vergeturi! Am mai scris acum ceva timp: «Corpul meu, templul meu!» Eu am adoptat un stil de viață sănătos, un întreg program de proceduri corporale și faciale, gândit special pentru organismul meu! Am preferat drumul mai lung, pentru că am și căpătat pe parcurs o educație în ceea ce privește alimentația, care a fost un fel de cei 7 ani de acasă pentru propriul corp!", povestește solista.

sexy_ciska.jpg

Ciska pozează din ce în ce mai sexy
Loading...
 
 

Citește și

  • După ce a participat la emisiunea „X-Factor” de la Antena 1, Francisca (22 de ani) a început o carieră solo de succes. Tânăra care este mereu ocupată cu concerte, înregistrări şi repetiţii, de multe ori uită să mănânce.

  • francisca cununie

    Francisca și iubitul ei, luptătorul MMA, Bogdan Lățescu au spus un "da" hotărât în fața ofițerului Stării Civile. Cei doi și-au unit destinele zilele trecute într-o ceremonie de basm care a avut loc la un conac din Botoșani, orașul natal al artistei. La petrecere au chefuit până în zori, 130 de invitați, rude și prieteni ai celor doi miri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1