Fotografii de colecţie cu Mihaela Tatu! Iată cum arăta în urmă cu aproape 30 de ani

mihaela_tatu.jpg

Mihaela Tatu
Citeste tot despre: 

E încă asociată cu formatul "De 3 x femeie", chiar dacă nu mai are de mulţi ani contract cu vreo televiziune. Cum au fost începuturile celebrei prezentatoare şi ce mai face acum?

La 38 de ani, măritată şi cu o fiică majoră, Ioana, dar abia acomodată cu Bucureştiul - care era incomparabil mai alert şi mai aglomerat decât Mediaşul natal şi cu Braşovul în care s-a stabilit încă din perioada liceului, Mihaela Tatu devenea vedetă a postului Acasă TV.

Iniţial, CV-ul ei arăta cam aşa: prelucrător prin aşchiere, funcţionară, şefă de atelier, croitoreasă şi contabilă. A făcut Şcoala Postliceală de Contabilitate şi un curs de instructor de dans popular. A făcut 3 ani de radio şi a intrat în televiziune ca şefă de producţie la Pro TV Braşov. După ce a realizat la acelaşi post mai multe emisiuni, în mai 2000 a fost cerută la Bucureşti pentru a găzdui show-ul "Viaţa bate filmul". Stilul direct şi simplist al moderatoarei şi subiectele sociale i-au asigurat popularitatea în rândul publicului Pro TV.

Saltul spre celebritate a fost asigurat, însă, de emisiunea "De 3 x femeie", pe care a început s-o modereze din februarie 2001 la Acasă TV şi în care invita personaje importante din viaţa publică românească.

Iată cum arăta Mihaela Tatu atunci când s-a lansat în televiziune

Loading...