FOTO Ștefan Stan și-a botezat fiica! Micuța Elif și mama ei au purtat ținute albe

stefan-stan-fiica-botez.jpg

Ștefan Stan și familia, fericire pură
foto: Instagram

Zi mare pentru Ștefan Stan (43 de ani) și soția sa, Simona. Cei doi și-au botezat sâmbătă, 8 mai, fiica, pe micuța Elif Mihaela, în vârstă de șase luni.

Botezul a avut loc în jurul prânzului, la Parohia Romano-catolică “Adormirea Maicii Domnului”, din Drumul Taberei, în prezența familiei și a prietenilor apropiați ai cuplului. Botezul a fost unul discret, părinții micuței Elif au fost foarte emoționați, iar micuța a purtat un trusou de botez alb, cu botoșei de dantelă roz.

botosei.png

Fetița a avut botoșei cu fundițe roz, din dantelă
foto: Instagram

Cântărețul Ștefan Stan și soția lui, Simona, au devenit părinți la sfârșitul lunii noiembrie 2020. Fetița a avut 3,8 kg, 56 de centimetri și nota 10 la naștere. Artistul și soția sa au ales un nume special pentru micuța lor, Elif Mihaela.

biserica.png

Ceremonia a avut loc la Parohia Catolică “ Adormirea Maicii Domnului” din Drumul Taberei
foto: Instagram

”Pentru mine, Pământul s-a oprit. De când a venit fata simt că am o putere inimaginabilă. Te transformă în super erou”, a mărturisit Ștefan Stan, care nu poate exprima în cuvinte cât de fericit este de când a devenit tătic. Ștefan Stan, câștigătorul primului sezon „Vocea României”, s-a căsătorit cu Simona în noiembrie 2019, după o relație de patru ani. Cei doi au făcut doar cununia civilă, la trei săptămâni de la moartea mamei artistului. După botezul micuței Elif, cei doi au în plan să facă și nunta.

iubita-stefan-stan-nasa.jpg

Mămica și nașa
foto: Instagram

Citește și:

Ștefan Stan, emoții cu micuța Elif. „Mi-era frică să nu o sparg, trei zile nu am pus mâna pe ea"

Ștefan Stan, diagnosticat cu Covid-19 împreună cu soția. „A luat din spital!”

Loading...