FOTO Pe Catrinel Menghia o cunoşti, dar uite cum arată sora ei!

catrinel1.jpg

Catrinel Menghia pe platourile de filmare
Catrinel Menghia are o soră la fel de frumoasă ca ea
Foto Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Catrinel Menghia nu este singura vedetă din familie. Sora actriţei, Lorena, este una dintre cele mai frumoase atlete din lume şi cochetează şi ea cu lumea modelingulul. Recent, mezina a fost gazda unei gale, unde a făcut furori pe scenă.

Catrinel Menghia (28 de ani) se mândreşte cu sora ei. Frumoasa actriţă le-a împărţăşit prietenilor succesul de care se bucură mezina familiei în branşa ei. Lorena Menghia este sportivă de performanţă, iar recent a captat toate privirile într-o rochie mini, strălucitoare. 

lorena.jpg

catrinel menghia lorena menghia atleta gala
Lorena Menghia a fost prezentatoarea unui eveniment sportiv
Foto: arhiva personală

"Una dintre cele mai frumoase atlete din lume e sora mea mai mică .. Şi deșteaptă ... Şi campioană balcanică ! Oare cum mă simt ? Cine a prezentat la Bucureşti The Balkan Athletics Gala 2014 ? Frumuseţea ei îţi captează atenţia, dar personalitatea ei îţi captează inima.. Te iubesc, sora mea", a scris Catrinel pe pagina ei de socializare.  

lorena_menghia.jpg

catrinel menghia lorena menghia atleta gala
Sora actriţei este sportivă de performanţă
Foto: arhiva personală

În urmă cu doar câteva luni, Lorena Menghia (26 de ani) a fost din nou în centrul atenţiei. Campioană naţională la săritura în înălţime în 2005, fosta atletă are acum şanse mari să facă bani frumoşi în modeling. Pe 11 septembrie, ea a defilat în cadrul colecţiei “Duality”, pusă în scenă de designerul român Dorin Negrău la New York. Lorena a fost o apariţie extrem de sexy, cu sânii la vedere, iar asemănarea cu sora ei mai mare a creat confuzie în sală.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5