FOTO LITORAL Turiștii au stat la coadă la Liviu Vârciu. Artistul a creat delir în stațiunea Jupiter

liviu-varciu_1.jpg

liviu varciu
Liviu Vârciu, asaltat de turiștii din Jupiter pentru poze și autografe
foto: BLITZ

Orice poți spune despre Liviu Vârciu (38 de ani), numai că nu ar avea carismă nu. Iar asta se vede și în emisiunile la care participă, s-a văzut și în perioada în care cânta în trupa L.A., se vede în orice moment în care interacționează cu fanii. Fotoreporterii Click! au surprins imagini senzaționale în stațiunea Jupiter, cu lumea strânsă în jurul lui Vârciu, ca la urs.

Nici vara aceasta, Liviu Vârciu nu a scăpat de zbirul nea Marin, pe numele lui real, Marin Barbu. Cei doi vor apărea din nou pe micul ecran, la Antena 1, în emisiunea "Poftiți pe la noi", așa cum ne-am obișnuit să îi vedem în fiecare sezon estival. Filmările au avut loc în Jupiter, Venus, Saturn, iar turiștii prezenți pe litoral au făcut coadă să-și vadă vedetele preferate. Avem și noi dovada, în fotografii surprinse de fotoreporterii Click! pe litoral.

liviu-varciu_3.jpg

liviu varciu
Liviu Vârciu filmează pentru emisiunea "Poftiți pe la noi", de la Antena 1
foto: BLITZ

Liviu Vârciu abia făcea față numărului mare de mămici, tătici și copii care voiau o poză cu el și un autograf. Amabil, artistul nu a refuzat pe nimeni și s-a executat, cuminte.

Citește și:

EXCLUSIV Nea Mărin şi soţia, naşi eleganţi la nunta pe plajă a patronilor de la Circul Bellucci

Daniela Crudu filmează pentru nea Mărin aproape goală. Imagini sexy de la mare

Loading...

Citește și

  • Click! a scris deja că Nea Mărin a început fimările pentru noul sezon al reality-show-ului „Poftiți pe la noi! - Poftiți la joc!”, care se filmează la mare pentru Antena 1. După ce primii concurenţi au fost surorile Crudu, alături de Jorge şi Romică Ţociu, acum Nea Mărin are alţi muşterii, iar asistenții lui, Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu, n-au venit singuri.

  • nea marin liviu varciu poftiti in vacanta

    În 2016, Liviu Vârciu s-a împrumutat de la prietenul nea Marin de 30.000 de euro, pentru a-şi termina vila din Băneasa. Lucrările s-au finalizat, Liviu s-a mutat în noua locuinţă, însă se pare că datoria nu a fost plătită nici până azi. Cel puţin asta a lăsat Liviu de înţeles în timpul emisiunii “Asia Express” (Antena 1), unde a ratat la mustaţă premiul de 30.000 de euro, căci finala a fost câştigată de Raluka şi de Ana Baniciu. Iată încă că artistul a mai căpătat recent o sursă de venitm, care l-ar putea ajuta să scape de datorie.