FOTO Laurette, cu sânii pe afară, la plajă. Costumul de baie i-a jucat feste

laurette_2.jpg

Laurette, la plajă
Foto: Blitz
Citeste tot despre: 

Laurette s-a bucurat weekend-ul trecut de relaxare pe litoral, în Mamaia, fiind surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce făcea plajă.

O clipă de neatenție din partea vedetei, dar de atenție sporită din partea fotografilor noștri, a fost de ajuns însă pentru ca Laurette să fie pozată într-o ipostază deocheată.

Deși aceasta a purtat un costum de baie normal, care nu arăta prea multe, timp ce s-a întors de pe o parte pe alta pe șezlong, schimbându-și locul, sutienul compleului respectiv și-a modificat și el pozița, lăsând la iveală sânii fostei asistente TV.

Laurette, accident „vestimentar” la plajă

Laurette a optat și pentru o culoare neon a costumului de baie, care sare în ochi, care a și atras atenția asupra micii probleme de „garderobă”. În rest, aceasta pare să fi simțit bine la mare, în minivacanța pe care și-a făcut-o cadou.

Fosta asistentă TV a publicat imagini în costum de baie, de la plajă, și pe conturile sale de socializare, acolo unde a reușit să strângă aproape 50 de mii de urmăritori.

laurette_3.jpg

Foto: Blitz

Pentru „ședința foto” de la plajă, Laurette și-a lăsat părul natural, desprins, foarte creț și voluminos, care o prinde de minune. Cu o pereche de ochelari de soare și niște cercei supradimensionați, vedeta a decis să își accesorizeze costumul de baie neon, care reușea imediat să fure privirile.

laurette.png

Costumul de baie „buclucaș” al lui Laurette
Foto: Instagram
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1